Samsung Galaxy Z Flip 4 er billigere enn en S22 for Black Friday

Samsung Galaxy Z Flip 4 drar nytte av et betydelig prisfall bare noen få måneder etter lanseringen. Faktisk tilbys den vakreste sammenleggbare smarttelefonen til 689 euro i stedet for 1109 euro under Black Friday.

Samsung Galaxy Z Flip 4 ble introdusert tidlig i august 2022 sammen med Z Fold 4, en annen sammenleggbar telefon. Den korrigerer de fleste problemene til forgjengeren, for eksempel autonomien eller robustheten til produktet, uten å øke regningen. Og i dag, takket være Black Friday, prisen faller 420 euro takket være dette nye tilbudet.

Hva du bør huske om Galaxy Z Flip 4

  • Samme design som før.
  • med mer kraft
  • bedre motstand
  • Og større autonomi

I stedet for 1 109 euro er Samsung Galaxy Z Flip 4 med 128 GB lagringsplass tilgjengelig i dag til salgs for 689 euro i Ubaldi. Den er for eksempel billigere enn en S22 Plus, som for tiden er selges for 699 euro for Black Friday.


Hvis tilbudet nevnt i denne artikkelen ikke lenger er tilgjengelig etter det, sjekk nedenfor for å finne andre kampanjer for Samsung Galaxy Z Flip 4. Tabellen begynner å oppdateres automatisk.

hvor man kan kjøpe

Samsung Galaxy Z Flip 4 den beste prisen?

Noen praktiske endringer

de Samsung Galaxy Z Flip 4 gjentar designen til forgjengeren. Vi finner de samme fargene for Bespoke-dekslene, den samme sammenleggbare 6,7-tommers OLED-skjermen (med 120Hz oppdateringsfrekvens) på innsiden, og det samme lille 1,9-tommers OLED-panelet på utsiden. Sistnevnte har imidlertid det spesielle ved å legge til nye widgets, muligheten til å lagre tre kontakter som favoritter for å ringe dem uten å åpne telefonen eller til og med vise snarveier for blits, Wi-Fi og Bluetooth.

READ  Google introduserer en fantastisk ny funksjon i Maps (VIDEO)

Enda bedre, den eksterne fingeravtrykkleseren muliggjør kontaktløs betaling uten engang å åpne smarttelefonen. Hovedskjermen har også rett til et tillegg via Flex-modus, som nå direkte integrerer apper for sosiale medier (TikTok, Instagram, YouTube, etc.) for et skikkelig vertikalt format.

Mer kraft og bedre rekkevidde

De viktigste endringene siden Samsung Galaxy Z Flip 3 de utføres hovedsakelig på teknisk bladnivå. Faktisk inkorporerer den nye sammenleggbare smarttelefonen først Qualcomms kraftigste brikke, også kjent som Snapdragon 8 Gen 1. Dette lover derfor en kraftgevinst, enten det gjelder spilling eller selve brukeropplevelsen.

Da er det batteriet som blir mer holdbart, og går fra 3.300 mAh til 3.700 mAh. Derfor forventer vi en økning i autonomi, som var det store svarte punktet i den forrige modellen. Når det gjelder bildet, fortsetter vi å finne den doble 12-megapiksel-sensoren og 10-megapikslers frontkamera, begge av god kvalitet selv om vi ikke når fortreffeligheten til flaggskip som S22, for eksempel.

du kan også lese vår fullstendige anmeldelse av Samsung Galaxy Z Flip 4 å vite mer.

8 /10

Samsung Galaxy Z Flip 4

Black Friday 2022: ikke gå glipp av de beste tilbudene!

de svart fredag har offisielt startet, ettersom startdatoen for arrangementet er satt til fredag ​​25. november 2022. De fleste e-forhandlerne har allerede begynt å dele sine beste tilbud for denne Black Friday. Dette er Black Friday-tilbudene Den er allerede tilgjengelig i franske elektroniske butikker.

Du kan også finne våre utvalg etter emne:

For at du ikke skal gå glipp av noen god plan for dette arrangementet, her er noen tips du bør ta i bruk nå, slik at du ikke går glipp av noen av kampanjene vi anbefaler:

  • Følg oss på vår Twitter-konto @FrandroidPromos kun dedikert til gode tilbud (husk å aktivere ringeklokken for å motta varsler i sanntid).
  • last ned vår frandroid-appen (tilgjengelig på iOS og Android) for å slå på varsler fra kategorien «Gode tilbud» og motta Black Friday-relaterte oppdateringer i sanntid.
  • Registrer deg for vårt nyhetsbrev om gode tilbud for å sikre at du mottar forhåndsvisningstilbud (ikke mer enn én e-post per dag, avmelding med ett klikk, ingen distribusjon til tredjeparter):

For å følge oss inviterer vi deg til Last ned vår app for Android og iOS. Du kan lese artiklene våre, arkivene og se de siste YouTube-videoene våre.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *