Samsung slipper (endelig) en oppdatering for sine 980 PRO SSD-er

I følge Puget Systems er problemene brukerne står overfor relatert til 3B2QGXA7-fastvaren og spesifikt 980 PRO 2TB SSD-ene, selv om andre modeller kan bli påvirket av problemet, som preges av flere og flere problemer. Feil på SSD.

Noen brukere, spesielt på Reddit-plattformen, rapporterer mer enn 6 000 feil på SSD-en etter mindre enn ett år og mer enn 32 000 feil på SSD-en. Årsaken til disse feilene er ikke klar, men det ser ut til å være fastvarerelatert. Problemet er at når en SSD først er infisert, kan den ikke gjenopprettes.

Hvis det ikke er snakk om å gjenopplive en SSD, bør den nye fastvaren utgitt av Samsung vanligvis forhindre at nye feil dukker opp. Dette er 5B2QGXA7-versjonen. Hvis 980 PRO har 3B2QGXA7 fastvare, kan vi ikke anbefale å oppdatere den snart.

Denne oppdateringen gjøres med Samsung Magician-programvaren. Vær forsiktig så du ikke skanner SSD-en før du initialiserer den, da dette også fører til feil. Til slutt, merk at 980 PRO med fastvare 4B2QGXA7 og 5B2QGXA7 ikke påvirkes av problemet.

READ  Gamle mikrober på Mars utløste klimaendringer som utslettet dem

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *