Samsungs kraftigste ser at prisen faller, og vi snakker åpenbart om Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra er en av de tekniske juvelene i 2022, og prisen synker kraftig på Rakuten. Du kan få Galaxy Note-etterfølgeren for mindre enn 790 euro!

Samsung kan også bli anerkjent som en pioner innen store designsmarttelefoner med Galaxy Note-serien Samsung Galaxy S22 Ultra Deres offisielle etterfølger med integreringen av Note Experience og S-Pen-pennen.

Denne luksuriøse XXL-smarttelefonen var ganske dyr til nå, men prisen kommer endelig ned med tilbudene fra Rakuten. Nettstedet viser Samsung Galaxy S22 Ultra i 128GB-versjonen for €783,98. Den er fortsatt relativt dyr, men 500 euro mindre enn da smarttelefonen ble utgitt. Galaxy S22 Ultra er modellen for de som elsker vakre bilder, men også for kunstnere eller designere. Nyt denne juvelen til den beste prisen.

Samsung Galaxy S22 Ultra: Legg merke til dette Rakuten-tilbudet!

Samsung Galaxy S22 Ultra vil bringe tilbake minner for eiere av Galaxy Note 20 ettersom den tar designet til et bredere eksteriør. Den drar nytte av en imponerende 6,8-tommers skjerm med WQHD+-oppløsning og tilsynelatende Dynamic AMOLED-teknologi med HDR og 120 Hz frekvensstøtte. Exynos 2200-prosessor og dens 8 kjerner på 2,8 GHz animerer smarttelefonen og i denne versjonen 8 GB RAM og 128 GB intern lagring. Kameraet er Samsungs mest komplette med et hovedobjektiv på 108 megapiksler, et ultravidvinkelobjektiv og 2 optiske zoomer på 3x og 10x. En allsidig stilling, det er vanskelig å gjøre det bedre. Galaxy S22 Ultra pakker et 5000 mAh batteri med lang batterilevetid som er kompatibel med rask kablet eller trådløs lading.

Klikk her for å benytte Samsung Galaxy S22 Ultra-tilbudet på Rakuten

READ  MSI presenterer sine nye Prestige bærbare datamaskiner

BFMTVs redaksjon deltok ikke i produksjonen av dette innholdet. BFMTV kan motta kompensasjon når en av våre lesere foretar et kjøp gjennom lenkene i denne artikkelen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *