Sanderberg savner Sheffield Uniteds FA Cup-kvartfinale til tross for Norge

Til tross for at han ble innkalt til Norges VM-kvalifiseringskamp denne måneden, spiller ikke Sander Berg i Sheffield Uniteds FA-cupkvartal – finale mot Chelsea på søndag.

Midtbanespilleren har ikke spilt siden han fikk en hamstringskade mot Manchester United i desember, og det vil være april før han dukker opp i sine siste kamper for South Yorkshire-klubben, hvis Premier League-avslutning nå virker uunngåelig.

Imidlertid er det fremdeles noe å spille for i FA-cupen, til tross for håpet om at David McColdrick kan komme tilbake fra skaden som holdt ham utenfor forrige ukes 5-0-nederlag i Leicester City etter internasjonal pause med John Egan og Berke.

Melde deg på Til vårt daglige nyhetsbrev

I Nyhetsbrev Skjær gjennom støyen

“Ditsey (McColdrick) trente, noe som er bra for oss,” sa vaktleder Paul Heckingbottom. “Vi vil se på ham og se hvordan han kommer.

Skade: Sheffield United-midtbanespiller Sander Berg
Skade: Sheffield United-midtbanespiller Sander Berg

“Ex er på gresset i dag (fredag), de første trinnene. Han har store to uker i internasjonal pause.

“Sander passer ikke. Han har liten tid til å spille fotball igjen. Han kan rehabilitere og utvikle seg herfra fordi han gjør det uansett.

“Vi trenger skademessige spillere. Jack Rodwell er litt lenger borte. Jeg blir bedt om flere datoer enn skadesoppdateringer. Jack kommer tilbake på slutten av sesongen.”

Det blir ingen Premier League-fotball før påske etter helgen, og for de som får en, håper Hackingbottom at landskapskiftet vil gjøre dem bra etter en sjokkerende uke som så manager Chris Wilder forlate etter fem år med ansvaret.

“Det er så fantastisk for de involverte guttene,” sa Heckingbottom. “De hører forskjellige stemmer og ser forskjellige ting. Det viser at det er en splittelse i laget, vi har noen flotte seniorer og noen unge gutter som kan være talentfulle i årene som kommer. Miljøet der er så bra at hvis vi investerer i ting som må investeres, er det ingen grunn til at noen av dem kanskje ikke er i orden om tre eller fire år. ”

Uttalelsen om Wilders avgang snakket om flere muligheter for unge spillere, og den 21 år gamle midtbanespilleren Iliman N Die, som debuterte fra benken på King Power Stadium, ga et hackingsskudd.

“Jeg kan ærlig si at jeg glemte at dette var introduksjonen til Iliman,” sa Heckingbottom, en dagjobb som leder 23-åringer. “Han er godt trent, og jeg har det bra. Derfor legger jeg ham ned.

“Covit Rex betyr at vi måtte skille mellom ting, så dette er begrensede muligheter. Vi har bygget en bro, kanskje mer. Hvem vet?”

“De reagerte bra. Vi prøvde å stille krav til dem. Det er to valg – å brette opp ermene og ta den opp eller akkurat som sesongen. Det er ikke noe annet alternativ enn det.”

Hvis noen trenger landskapsendring, døde broren hans Steve – tidligere Blade – denne uken i en alder av bare 43 år, ifølge den vanlige depotmannen Bill Zakilka. Ethan Ambatu er ukvalifisert fordi han skylder penger til Chelsea, han kan være nødvendig.

“Jax liker standard,” kommenterte Heckingbottom. “Som et lag og som ansatt vil vi at han skal være der. Han vil fokusere på fotball, og jeg spør deg også fordi vi ikke vet hva han gjør. Han vil være alene om det hvis jeg er ærlig . “

Søndagens FA Cup-uavgjort blir spilt til slutt, med ekstra tid og straffer om nødvendig.

Brukerstøtte The Yorkshire Post Abonner i dag. Abonnementet ditt vil hjelpe oss med å bringe kvalitetsnyheter til folket i Yorkshire. Til gjengjeld vil du se færre annonser på nettstedet, du vil få gratis tilgang til applikasjonen vår og kun eksklusive medlemmer. Klikk Her Abonnere.

READ  Det krever også en unnskyldning for at fallet til Labour er en del av en europeisk trend

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *