«Sandman»: Netflix sin nye fantasyserie

Ti episoder av sesong 1 av The Sandman vil være tilgjengelig på Netflix fra og med 5. august.

1. Pitch

Morpheus, drømmenes konge, som var fengslet i over et århundre, rømmer. Han har arbeidet sitt ute for seg: hans fravær har sørget for både drømmeverdenen og den våkne verdenen. Sandmann Den følger denne karakteren som kan reise mellom to verdener for å gjenopprette orden. Alt i en atmosfære der mytologi og fantasi kombineres.

2. En kultkomedie

Sandmann Gaiman’s Old Friend er en serie på omtrent 2000 sider britisk-amerikanske grafiske fantasy-romaner skapt og skrevet av briten Neil Gaiman fra 1989 til 1996. En annen artist fikk i oppdrag å tegne for hver episode.

3. Dens originalitet

Selv om de vises i tegneseriene, Sandmann Ingenting å gjøre med tradisjonelle amerikanske superhelt-tegneserier. Hans oneirisme og hans mindre manikanske behandling skiller ham ut, selv om helten har krefter som en drømmemester. Sandmann Det er den eneste tegneserien som har vunnet en World Fantasy Award for episoden «A Midsummer Night’s Dream» og er en av få bøker som dukker opp på bestselgerlisten. New York Times.

4. Skuespillere

Sandman-serien har en flott rollebesetning, og starter med Tom Sturridge (i seriens studiepoeng). Irma Webb) som legemliggjorde Morpheus på skjermen. På hans side finner vi Gwendoline Christie (Game of ThronesSom Lucifer Morningstar, Boyd Holbrook (Narcosførste sesong, Logan) som var korintisk eller Charles Dance (The Crown, Game of Thrones) med Roderick Burgess i hovedrollen. Jenna Coleman (Hvem er Dr) og Mason Alexander Park (Cowboy Bebop) er også en del av rollebesetningen.

5. Hvem er det for?

En rekke flotte analogier amerikanske guder (Premiere video). Logikk: Neil Gaiman skrev den eponyme romanen som inspirerte sistnevnte. Sandmann Ser ut som Lucifer Gjennom sin tilegnelse og gjenlesing av en vanlig myte. Men det er et mørkt og torturert univers. Det kan også sies at det er for fansen Harry Potter har blitt voksne. Serien er begrenset til publikum under 18 år i USA.

READ  Ed Sheerans alvorlige avgjørelse etter anklager om tyveri | Musikk

Mest

Tilpasninger av tegneserier eller kultromaner skremmer ofte fansen. Dette vil neppe skje Sandmann Fordi Netflix-serien har ansvaret for Neil Gaiman selv. Han lovet: «Dette er en Sandman laget for folk som elsker Sandman».

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *