Sarah Eward: Med står overfor rettssak i forbindelse med en uanstendig eksponeringsrapport

De Metropolitan Police Står deretter overfor en etterforskning av handlingene til to av offiserene etter en rapport om uanstendig eksponering mot en arrestert tjenestemann Sarah Evert Sak.

En politivakt har startet en uavhengig undersøkelse av om myndighetene reagerte hensiktsmessig etter en rapport 28. februar om at en mann hadde avslørt seg på en gatekjøkken i Sør-London.

Meteorologisk politi (MPS) sa at paret frivillig hadde henvist til det uavhengige kontoret for politiets oppførsel (IOPC).

En egen etterforskning av politiets handlinger vil bli gjennomført etter å ha mottatt rapporten om Everests forsvinning.

33-åringen ble savnet sist onsdag da han gikk hjem fra en venns leilighet i Sør-London, hvor han er mistenkt for kidnapping og drap. Fremkalle sinne Om kvinners sikkerhet på gatene i England.

Medis politibetjent Wayne Cousins, som er mistenkt for kidnapping og drap, ble kjørt til sykehus Hodeskade Det skjedde mens han satt i varetekt. politiet Gitt mer tid Still ham spørsmål.

Sikkerhetsoffiseren var en uniformert patruljemann ved den diplomatiske forbindelsen Han ble arrestert tirsdag kveld Ved ytterligere mistanke om drap før han ble ytterligere arrestert etter mistanke om kidnapping og dagen etter på en egen siktelse for usømmelig eksponering.

IOPC sa i en uttalelse: «Vår etterforskning av MPS-aktivitetene vil fortsette etter at politiet mottok en rapport 28. februar om at en person hadde avslørt seg på en gatekjøkken i Sør-London.»

Det siste trekket bringer antall værvendte henvendelser til fem.

Styrken hadde allerede kommet med to anbefalinger til IOBC angående oppførselen til den arresterte offiser, som blir etterforsket internt.

Evard fremmet en overbevisende anbefaling til Force Monitoring Committee om handlingene til offiserene etter at hun ble rapportert savnet. Det blir fortsatt evaluert.

En ytterligere obligatorisk anbefaling ble gitt torsdag i forbindelse med en politikontakt med betjenten angående hodeskade. Det blir også evaluert for å avgjøre hvilken handling som kan være nødvendig, sa IOPC.

Styrken sa at den mistenkte ble overvåket av CCTV før han ble skadet, og at han fikk øyeblikkelig førstehjelp.

I en uttalelse sa det at de ville «gi all hjelp» til IOPC.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *