Satellittlanseringen beskytter den nye økonomiske runden

Selskapet spesialiserer seg på luftidentifikasjon og overvåking av akvakulturaktiviteter. Gjennom bruk av satellittbilder og proprietær programvare og metoder bygger den inngående innsikt i tidligere ytelse av global romlig distribusjon og akvakulturoperasjoner.

I den siste økonomiske runden kom NOK fra 1,9 millioner nye investorer Planet 9 Venture, Denne innovasjonen utløste et startlån på 2,4 millioner kroner fra Norge.

Dinosaur* Tilbyr global informasjon i sanntid om oppdrett av reker og overvåker for tiden over 300 000 rekedammer i Sør-Amerika og Asia gjennom sin skybaserte plattform InsightSpare. Damaktivitet, sykdomsutbrudd, overvåking av produksjonssyklus og produksjonsprognoser – lokalt eller globalt – er noen av funksjonene som er tilgjengelige på InsightSpare. Denne informasjonen kan brukes til å øke ressursutnyttelsen og forbedre matsikkerheten.

“I en verden der rekeindustrien for tiden har behov for holdbare, utdaterte og forvirrende og bærekraftige løsninger, trenger næringen innovasjon.

Det bergensbaserte selskapet er et av bare to selskaper som er valgt til å bli med, som en del av Hutchs tredje partner. European Space Agency (ESA) 2020 Business Incubation Plan, som inkluderer i 25.000 finansiering.

“Ved å delta i ESAs inkubasjonsprogram har vi knyttet tette bånd til den internasjonale luftfartsindustrien og deres ekspertise, noe som gir mange positive samarbeid,” forklarer Anderson.

“Vi mottok også nylig et tilskudd på NOK 600.000 fra Norsk romfartsorganisasjon, som bidrar til å forbedre deteksjonsevnen vår,” legger han til.

Gjennom egenkapital, subsidier og pengepriser samlet selskapet inn 4,4 millioner kroner før frøfinansieringen.

Den siste økonomiske runden vil bli brukt til å signere kunder, oppgradere produkter og øke teamets størrelse. For tiden ønsker de å utvide teamet sitt i Bergen og har som mål å ansette nøkkelpersoner innen utvikling, analyse, salg og markedsføring.

READ  Jakten på de 10 savnede fortsetter

“Vår intelligens muliggjør global miljømessig og bærekraftig overvåking og kan direkte påføre karbonnøytralt fôr, livsforbedrende teknologi, fornybar energi og antibiotikafrie helseprodukter på bønder,” forklarer Anderson.

“Vi kan hjelpe myndighetene effektivt med å forbedre matsikkerhet og ressursutnyttelse og forbedre bøndenes tilgang til finansierings- og forsikringsprodukter ved å levere viktige data som trengs for risikobeskyttelsesinvesteringer,” la han til.

* Dinosaur er en del av Hutchs portefølje, men The Fish-nettstedet beholder redaksjonell frihet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *