Sauce Magazine – 4 øltrender St. Louis Area Brewers eksperimenterer med i 2021

Fire øltrender som bryggerne i St. Louis-området eksperimenterer med i 2021

I en usikker verden er en ting som man alltid kan stole på, den kreative, utadvendte og vennlige naturen til håndverksbryggingsindustrien. Vi nådde ut noen lysarmaturer på den lokale scenen for å få tankene sine om trender.

Kryogen humle
Bryggerier leter alltid etter måter å få mer smak og brygge mer effektivt, og den nylige adventen av kryogen humle oppnår begge deler. Lupulin, stoffet som virkelig er humles smakfulle essens, ekstraheres ved ekstremt lave temperaturer. Dette etterlater bare det gode som bryggerne ønsker mens de eliminerer avfall og øker avlingene. “I utgangspunktet får du dobbelt så mye aromatisk effekt og smakseffekt med samme vekt [hop] granulater, “forklarte Phil Wymore, eierbrygger av Flerårige håndverkere. Lokale bryggerier som Andre skift brygging, Moderne bryggeri og Perennial har brukt kryogen humle og andre, for eksempel Schlafly, eksperimenterer aktivt.

Norsk kveik gjær
Denne rike familien av gjærstammer har vært en stift i norsk ølproduksjon i generasjoner, men har bare nylig tatt tak i resten av øldrinkende verden. “Det er sprøtt,” sa Stephen Hale, Schlaflys grunnleggerbrygger. “Dens motstand mot høye temperaturer er fantastisk.” Kveik kan gjære ved temperaturer over 100 grader Fahrenheit (typiske ale-stammer gjære rundt 70-gradersmerket) uten å produsere noe av smaken og fullfører gjæringen raskere, slik at bryggerne kan bringe produktene sine til tørste fans raskere. Se resultater på 2. skift Lucy Lager, Urban Chestnut Brewing Co.s Hallertau Haze, og nesten hele Old Bakery Beer Co..

Mindre formater
Kanskje på grunn av den felles naturen til hjemmebryggingen og mikrobryggerverdenen, ved begynnelsen av håndverksbryggingsscenen, var de fleste øl tilgjengelige i store 750 milliliter eller 22 unse “bombeflasker” -flasker som var ment å deles. I disse dager har mindre formater tatt tak slik at folk kan drikke alene uten å kaste bort øl eller føle at de må unne seg. Når Saint Louis Hop Store Det debuterte at det var en hel seksjon dedikert til øl i stort format, men de har siden omplassert plassen til annen bruk, ifølge medeier Justin Harris. Wymore, som startet med å tilby flerårige øl i store flasker, sa at bortsett fra noen øl med keg-aldring og noen få andre, kommer de fleste av ølene deres i bokser på 16 gram, mens Hale sa at Schlafly nylig eliminerte 750 helt.

READ  Ultimovacs kunngjør DOVACC fase II-samarbeidsstudie i eggstokkreft med Nordic Society for Gynecologic Oncology - Clinical Trials Unit, European Network of Gynecologic Oncology Trials Clusters, og AstraZeneca

Eldre humle
Med alt arbeidet som er involvert i prosessering og pakking av humle for å holde dem så friske som mulig, virker ideen om alderen humle motstridende. Men denne teknikken har en veldig spesifikk anvendelse, og den blir lagt merke til med den økende interessen for esoteriske øl som surøl og øl. “Det er ikke noe som fungerer bra i for eksempel en API,” sa Wymore. “Men det fungerer i mange tradisjonelle øl i belgisk stil, som lambic og guze.” Wymore sa Perennial bruker for øyeblikket aldrende humle i noen åpne og ville gjærede syrlige øl, mens Utarbeidelse av sekundære prosjekter Han bruker den blant annet til den funky, villfermenterte Blended 2020.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *