SC Øst -Bengal har signert nigerianske Daniel Cheema som den fjerde utenlandske rekrutten

Daniel Cheema er SC East Bengal Rookie.  (SCEB -bilde)

Daniel Cheema er SC East Bengal Rookie. (SCEB -bilde)

Den nigerianske spissen Daniel Chima Chukwu, en tre ganger vinner av den norske ligaen, har blitt signert av SC Øst-Bengal.

  • PTI Kolkata
  • Siste oppdatering:16. september 2021 kl. 23:52 IST
  • Følg oss:

SC Øst-Bengal kunngjorde torsdag signeringen av den nigerianske spissen Daniel Chima Chukwu, en tre ganger vinner av den norske førstedivisjonen. Cheema ble det fjerde utenlandske oppkjøpet for SC Øst-Bengal-trener Manuel Manolo Diaz, etter den slovenske midtbanespilleren Amir Drovi Ivic, den australske forsvarsspilleren Tomislav Marcela og den kroatiske backen Frango Preis. “Jeg er glad for å være en del av denne prestisjetunge klubben. Jeg vil hjelpe SC Øst-Bengal med å vinne så mange kamper som mulig,” sa Cheema etter å ha signert med den 100 år gamle klubben.

“Jeg vant titler i Norge og jobbet med noen av de beste trenerne i feltet. Jeg vil glede meg til å bruke min erfaring og hjelpe lagkameratene til å bli bedre.”

Xima hjalp det norske tungvektslaget Molde FK til tre av sine fire ligatitler (Iliceren 2011, 2012, 2014) og førte dem også til to Norway Cup-seire (2013, 2014) i løpet av sin første periode med klubben mellom 2010-2015.

30-åringen var Moldes toppscorer med 13 mål i 2013 og feiret også to av sine tre ligatitler med nåværende Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskeg R som hadde ansvaret for Molde fra 2011-2014.

Red and Gold Brigade møter Jamshedpur FC i åpningskampen i Hero Indian Super League-sesongen 2021-22 21. november.

Les alle de siste nyhetene, siste nytt og coronavirus -nyheter her

READ  Lawn Mower® 4.0 av MANSCAPED ™ er nå tilgjengelig over hele verden

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *