Scarlett Johansson og Florence Buck filmen Black Widow with Pneumonia

Scarlett Johansson og Florence Buck lider av svart enkeforhold fra lungebetennelse (Bilde: Rex)

Scarlett Johansson og Florence Buck kom begge inn med lungebetennelse, men ble presset gjennom skuddet på Black Widow-settet.

Den siste Marvel-filmen er planlagt utgitt senere i år, hvor Scarlett, 36, igjen spiller Avengers-karakteren Natasha Romanoff eller Black Widow og Florence, 25, Elena Belova – en søsterfigur til Natasha.

Produksjonen av filmen ble stengt i fjor ettersom filmopptaket fortsetter i London, Norge, Marokko, Atlanta og Budapest, men filmens regissør Kate Shortland har nå avslørt at begge Black Widows ledende stjerner er syke.

Scarlett og Florence slo seg ned med lungebetennelse, men fortsatte å skyte til tross for at de var uvel.

‘Det var som å være i militæret,’ sa filmskaper Kate Gentlewoman, Når du berører den intensive bordproduksjonen som fulgte med den.

Kate åpnet for hvordan det var å jobbe med Scarlett og hvordan skuespilleren presset seg til å lage en komplett Black Widow-film som betydde noe.

Florence Buck og Scarlett Johansson på motorsykkel for Black Widow-scenen

Scarlett og Florence var involvert i skytingen til tross for dårlig helse (Bilde: Abby)
Black Widow skal utgis i juli (Bilde: Abby)

‘Hun er absolutt ingenting,’ sa Kate om Scarlett. ‘Det er så gøy for henne. Hun ville gjøre narr av den beste fyren eller løperen, ingen hierarkier. Han roser mennesker, roser folk. ‘

Kate fortsatte: ‘[Scarlett] Ble faktisk presset til å skape noe mindre eller overfladisk. Han ønsket å skape noe som var veldig fornuftig for unge menn og kvinner.

“Han visste at det var hans siste film som Black Widow – han ville ikke gjøre Marvel til en god film.”

Captain America: Black tar enken ut av borgerkrigshendelsen og følger Scarlett’s karakter Natasha mens hun møter fortiden og ødelagte forhold for å bli Avenger.

Filmen spiller også Stranger Things-skuespilleren David Harper og Rachel Weiss, og vil se Robert Downey Jr. for Tony Stark.

Siden i fjor, Black Widow har møtt flere tilbakeslag på grunn av koronavirusinfeksjonen, og Disney har nå kunngjort at utgivelsesdatoen er planlagt til juli 2021.

Disneysjef Bob Chapeck Fortalte Bloomberg: ‘Vi kommer til å være fleksible. Enten det er Black Widow eller en hvilken som helst annen tittel, vil vi ringe et siste øyeblikk basert på hvordan disse filmene kommer på markedet. ‘

Black Widow vil bli utgitt samtidig på teatre og på streaming-siden Disney Plus.

Black Widow er planlagt utgitt 9. juli 2021.

Har du en historie?

Hvis du har en populær historie, video eller bilder, kontakt Metro.co.uk Entertainment Group. Til Celebtips@metro.co.uk, ved å ringe 020 3615 2145 eller ved å besøke siden Emneartikkel – vi vil gjerne høre fra deg.

Også: Katie Bryce kritiserer løse kvinner for å la henne ‘oppføre seg som et segl’ i vanskelige år: ‘Jeg er ikke syk’

Også: Sanger Katy Perry har blitt beskyldt for å være “gjennomsnittlig” av American Idol fans etter hennes “falske ut” deltakere.

READ  Hvorfor en kvinne har tatt ut trusa i fancy klær i nesten et år | UK News

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *