Sea of ​​​​Thieves: Rare vil gi ut sesong 8-innhold denne fredagen | Xbox One

Etter ankomst til Havnesjefens kontor Sesong 7 av Sea of ​​Thieves, er tittelen Rarity satt til å ønske velkommen sin åttende sesong, med mange ting vi ikke vet for øyeblikket. Sløret vil imidlertid snart bli fjernet.

Sesong 8 nærmer seg

På begynnelsen av året, Xbox Studio A veikart Dette indikerer at sesong 8 kommer i september 2022. Siden den syvende er forsinket, kommer den åttende først 22. november.

Studioet kunngjorde ankomsten av nye typer oppdrag i tillegg til å «utvide rollespillet» og andre vanlige tillegg, for eksempel introduksjonen av tre eventyr, en fortsettelse av det aktive mysteriet, nytt innhold Pirate Emporium, en ny tabbe-sjef , og en fellesdag.

Det er ikke nødvendig å vente for lenge for å finne ut mer, siden Rare arrangerer et arrangement fredag ​​18. november kl. 17.00 (fransk tid) for å oppdage fremtiden til Sea of ​​​​Thieves.

Studioet vil få en sjanse til å uttrykke hva samfunnet har bestemt om eventyret.» Return of the Damned «. I mellomtiden kan du gå over til havet på Xbox One, Xbox Series X|S og PC via Steam og Microsoft Store. Spillet er selvfølgelig inkludert Xbox Game PassDe PC-spillpass Og dette Xbox Cloud Gaming.

READ  Utsikt fra himmelen og verdensrommet: Antarktis opplyst av en intens bølge av nordlys

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *