Sean Lock dør – komikeren ‘3 millioner’ venn Bill Bailey ‘smiler endelig’ forlater familien før han dør av lungekreft ‘

Eddie IZZARD Påminnelser ‘Pretty Real’ Sean Lock Committee

Etter at Eddie Izard døde i en alder av 58 år, hyllet han Sean Lockes “Beautiful Surreal” -komedie: “His Legacy Lives Forever.” 8 stjerner av 10 katter døde rundt med familien etter krigen mot kreft og ble hyllet fra komediens verden.

Komiker Izard sa til PA News: “Jeg tror Sean Lock startet komedie med nesten samme tid som meg, så vi er samtidige.

“Jeg gjør disse rare, surrealistiske tingene, men tingene hans var ganske surrealistiske, og jeg var sjalu på hva Sean kunne gjøre fordi tankene hans hoppet rundt. Jeg vet ikke om han skrev det, men han må ha satt seg ned og skrevet noen ting , men det var glødende og så gal Kommer med bilder.

“Han lager vakre, surrealistiske bilder, men han går til et mørkt eller skittent sted som du ikke forventer eller de fleste seere forventer, og jeg oppfordrer folk til å gå på nettet -‘Sean Lock’, sjekk ut de beste bitene hans på Google og YouTube , hans arbeid og spesielt på panelspill Du vil se, du kan se ham riffe.

“Han knuser, han skal til dette stedet, folk drar, andre komikere faller. Det er tingen. Du prøver å få andre komikere til å le, det er alt han kan gjøre. Han kan dra dit ingen forventer.”

READ  Nye filmer å se på kino denne uken: 14. til 20. januar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *