Sean Shaw dør: Fitnesspåvirkning 27 år gammel dør av kreft

Cheyenne dør som 27-årig (Bilde: Instagram)

Treningsinfluencer Sean Shaw døde i en alder av 27 år, fire år etter at han ble diagnostisert med eggløsning Kreft.

Den sosiale mediestjernen gikk bort mandag etter å ha blitt innlagt på sykehus i desember på grunn av lever- og mageproblemer.

Et innlegg på Instagram-siden hans bekreftet den triste nyheten: «Med tunge hjerter er vi lei oss over å kunngjøre at vår vakre dame Cheyenne er invitert hjem til himmelen.»

Moren hennes Darcy Clark sa: ‘I dag bryter hjertet mitt, babyjenta vår mistet sin lange kamp med eggstokkreft. Hun slet til den bitre slutten. Hun er en ekte kriger og overlevende. Hun vil virkelig bli savnet og vil være i hjertet mitt for alltid. «

Instagram-innlegget fortsatte: ‘Takk for støtten og oppmuntringen gjennom årene. En ting Cian lærte oss er at uansett hvilke kamper vi møter, kan vi alltid finne en grunn til å smile gjennom dem. «

Medfitnessinfluencer Emily Sky kommenterte: ‘Nei nei nei nei. Dette er katastrofalt. Jeg kunne ikke tro det. RIP Beautiful Si, du vil savne så mye. Jeg er så takknemlig for å ha møtt deg og blitt venn med deg. Du har vært en enorm inspirasjon for meg i mange år nå. Du er nå sammen med den vakre engelen hos Gud og passer på oss. Sender så mye kjærlighet til deg og familien din. «

Lynn Lowes la til: «Det knuser hjertet. Det kunne ikke tro dette. Du savnet det allerede. Sender familiens kjærlighet !! «

Caleb, ektemannen til fire år gamle Sean, delte også de hjerteskjærende nyhetene på sin egen side.

30-åringen skrev: «I dag reiste min vakre kone Cheyenne hjem for å være sammen med Jesus. Hjertet mitt er knust. Jeg kan ikke forestille meg livet mitt uten henne. Jeg vet at hun er på et bedre sted enn smerten og lidelsen som følger med å håndtere kreft.

‘Han var min helt, beste venn, og inspirerte tusenvis av mennesker over hele verden, ikke bare meg. Fortsett å be for familien min når vi tenker på denne vanskelige tiden. «

Sean fikk mer enn 220.000 følgere på Instagram, men takket være sine treningsinnlegg, men i august 2016 ble han bekreftet å lide av trinn 4 eggstokkreft.

Han begynte straks med cellegift, og to måneder senere gjennomgikk en fem og en halv times operasjon for å fjerne milten, blindtarmen og en del av tykktarmen og fjerne hele livmoren.

Et år senere erklærte Cian «ingen bevis» for kreft i kroppen, men dessverre, i januar 2020, en dag etter 27-årsdagen, fikk han diagnosen kreft i sine fire lymfeknuter nær leveren, hoftene og kragebeinet. .

I november i år fortalte Cheyenne sine følgere at hun hadde stoppet cellegift og var «kreftfri», og at Instagram hennes ikke lenger var fylt med livmorkreftprat.

Noen uker senere delte treningsguruen at han var på sykehuset på grunn av magen.

Han skrev: ‘Det var så strukket at jeg ikke kunne legge fra meg noe. Dessverre ser det ikke ut til at kreften forsvinner, så jeg drar tilbake til Mofit på mandag for å starte behandlingen igjen.

‘Jeg kastet litt væske ut av magen og lungene, og jeg gjør det bedre. Jeg har pumpet opp full væske i 5 dager også, så jeg har holdt på alt som gal … Det er bare nok en støt på veien, men jeg vet allerede at Jesus gikk foran og beseiret denne kreften, og det er først nå jeg er helbredet, for å fortsette å tro at jeg vil gjenvinne denne suksessen! «

Hans siste Instagram-innlegg kom 23. desember da han la ut et bilde av seg selv med tommelen opp fra sykesengen.

Cheyenne skrev: «Hei! Det er et minutt siden siste oppdatering, men ting ordner seg! Leverproblemet var løst, og jeg var inn og ut av sykehuset, og nå er jeg på diett, og det er helt OK. Jenta di trengte litt hjelp med mat lol.

‘Jeg begynner med cellegift på tirsdag og må hjem i dag eller i morgen, ved juletider. Bønner fortsetter å komme.

Lengre: Bestselgende forfatter Eric Jerome Dickey døde 59 år gammel av en «lang sykdom»

Lengre: Dr. Who og James Green fra Downton Abbey dør i en alder av 89 år

READ  Utenlandsreiser er ikke mulig i år - myGC.com.au

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *