Selskapet begjærte seg konkurs «Stopp avtalegiro umiddelbart» … uten å melde fra!


Mealhero-abonnenter har ikke blitt varslet av Mealhero, men de vil være inaktive siden de nylig begjærte seg konkurs. Selskapet introduserte frosne måltider som kunne tilberedes raskt med en dampbåt, men selskapets modell viste seg ikke å være lønnsom nok.

Eva de Bleecker, statssekretær for forbrukerbeskyttelse i den føderale regjeringen, råder abonnenter til å passe seg: «Mange av dere angrer på at Milhero ikke advarte om konkurs. Det er irriterende, men selskapet er ikke forpliktet til å informere kundene sine om konkursen. Det er opp til fagforeningen, som er oppnevnt av dommeren, å gjøre det.»

«Mealhero må prøve å kompensere sine kunder etter beste evne med de midler den har til rådighet. Er du en abonnent som allerede har betalt for måltider du ikke får, må du registrere deg som kreditor hos bobestyreren. Den kan gjøres kl www.regsol.be «, politikeren.

Det er også lurt å blokkere direkte debitering med Mealhero, som er et raskt steg gjennom bankappen din, da Eva De Bleeker konkluderer: «Stopp belastningen umiddelbart! Til slutt, ikke bruk selskapets maskinvare. Syndikatet må gi en løsning før enn senere! kanskje.


READ  Studien viser at Irland er det 13. dyreste stedet å bo

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *