«Selv om hun har bodd i leiligheten i årevis, har jeg aldri sett henne bruke varmen.»

Cass Terry slet med psykiske problemer og var motvillig til å søke hjelp, hørte Exeter Coroner’s Court. I tillegg til minusgrader er leiligheten hans dårlig møblert og melder at han ikke har kjøleskap eller mikrobølgeovn. Glass.

55-åringen, en musiker og artist, var under omsorg av Devon Community Mental Health Team frem til november 2020. Et år senere ble han imidlertid funnet død etter at en nabo rapporterte å ha sett ham ligge på bakken. Postkasse.

Faktisk ble han diagnostisert med en vedvarende vrangforestillingslidelse i femtiårene. – Jeg er bekymret for hennes død og omsorgen hun mottok eller ikke fikk før hennes død, som jeg tror kan ha bidratt til hennes død, sa søsteren Anne-Marie Rogers. Hun fortalte hvordan søsteren hennes, en alkoholiker, drakk mye for å helbrede seg selv. En obduksjon bekreftet at dødsårsaken var hypotermi og at han ikke var beruset på dødstidspunktet.

«Selv om hun har bodd i leiligheten i årevis, har jeg aldri sett henne bruke varmen,» fortsatte han. «Allikevel kan hun ikke lage mat til seg selv, hun har ikke kjøleskap, tar ikke medisiner og ble innlagt på sykehus året før,» la søsteren til.

READ  Algerie: Trettiseks mennesker pågrepet mistenkt for å ha startet branner World News

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *