Seng ved sengetid: Fara sykling f / AR med innovativt integrert sekkesystem

Med 18 måneders produktutvikling, testing og litt forbedring har Fara Cycling gitt ut en fullstendig overhaling av F / AR for blandet sykkelemballasje. Det splitter nye, innovative integrerte kakesystemet har definitivt fanget vår oppmerksomhet – er du ikke enig i at det er perfekt rent?!

Det norske merket Fora Cycling har gått sammen med Rosewheel for å låne deres lette og vanntette sveiseteknologi for å lage integrerte rammeposer som sies å være enkle å klikke på rammen med skjulte fitlock-fester – stroppene er helt fjernet.

«De resulterende integrerte, skjulte rammepakningene unngår juridiske skader forårsaket av det klassiske stroppfestet,» sier Farah Cycling, som hevder å være det første sykkelfirmaet som utvikler både ramme- og bagdesign samtidig.

Med vesker som passer nøyaktig til rammegeometrien til F / AR, er det et smart designet komplett system for sykkelpakking, og inkluderer en rammepose, håndtakstaske og sadelbag for en total bagasje på 30 liter.

F / AR har fire flaskeburfester, samt tre fester på gaffelbenene. Integrerte skjulte skjermfester er også inkludert foran og bak – og dobler disse til stativlysfester.

F / AR karbonsykkel sies å være like allsidig som en utholdenhetssykkel, rask turer eller passasjer, og geometrien sies å være aggressiv, men stabil og forutsigbar.

Rammen er designet for å gi bedre ytelse med 32-35 mm dekk, og Farah har introdusert buede, senkede seteskjermer, som sies å «øke vertikal etterlevelse, sammen med sjenerøse dekkbredder, noe som fører til en bedre tur uten å ofre sidestivhet». Komfort og rikelig er lovet av dette.

Det innovative S-box headset-systemet fra token-produkter gjør at alle kabler kan komme inn i rammen via headsettet. Dette resulterer ikke bare i en ren cockpit, men hjelper også til å laste posen.

READ  PGF støtter avkastning for fremtidig vekst

Den har også en matchende 27,2 mm rund seteplass.

Uten PP-åpningen er det ingen nedstrømskabler som dirigerer plastdeler, ingen tilpassede setepostkiler, ingen mekaniske kabelstopp å miste, ingen gjennomgående akselmuttere å miste, sier merkevaren: «Sykkelens funksjoner er avgjørende for tiltenkt bruk, ingenting mangler, men Fora nådde det med færre små deler ”.

Som minimal design? Med Fjord Green, Wet Asfalt, Winter Sky Blue, Morell Red, samt Signature Series karbonperlereflekterende fargebaner, ser det bra ut og er tilgjengelig i en rekke subtile alternativer som passer til settet ditt.

Vil du se ekstra tur- og utholdenhetssykler redesignet slik at de passer bedre til sykkelemballasje?

faracycling.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *