Sensens støtter den nye Liverpool-mannen for å bli Van Dijk’s partner

Graeme Sensens mener Ozan Kabak kan være en mangeårig partner til Virgil van Dijk i Liverpool hvis han tiltrekker seg denne sesongen.

Defensivkrisen ved Merseyside førte til at Kabal signerte Schalke på utlån dagen for fristen, med det tyrkiske sentrum som debuterte i Leicester igjen da Liverpool krasjet inn i sitt tredje påfølgende Premier League-nederlag.

Nederlag 3-1 på King Power Stadium Dette var en stor bekymring for Cup etter kollisjon med keeper Alison Becker, men den nye ankomsten var mer sikker da Liverpool kom tilbake til vellykkede måter i Europa tirsdag kveld.


Sladder: Spurs ba Interstar betale 60 millioner kroner; Liverpool ‘prøver å selge’


Mohamed Salah og Sadio Mane gjorde to feil i første etappe av de siste 16 dykkene i Budapest, og etterlot R.P. Leipzigs forsvarere led mest Å vinne 2-0.

Sensens tror at Kabak vil være en mangeårig partner med Van Dijk når den nederlandske landskampen kommer tilbake fra skade.

Sa Saness Sky Sports: “Han er en god spiller. Han har funnet føttene i fotballen vår. I det første innlegget tror jeg han vil ha det bra. Vi bedømmer mennesker raskt i fotballen vår; Han er en ung mann og han lærer om spillerne han trener hver dag.

“Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da. Men han vil bli ønsket velkommen i den fotballklubben i byen, og jeg tror han kan være en ressurs for Liverpool fremover.

”Jeg vet ikke om Globen har satt opp en partner for Van Dijk til å komme videre, og han kan også være en.

“Jeg tror alltid at ryggen din er fire og keeperen er en enhet i XIen din.

READ  Manchester United-fans får lov til å delta i Premier League vs Fulham

“Begge bakspillerne vet om Van Dijk, [Joe] Gomes og [Joel] Mattip, det er veldig viktig. “

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *