Ser tilbake på 19. juni

100 år siden: 1921

West Auburn Ladies Aid holder et salg onsdag ettermiddag med en hobby som inkluderer piano- og fiolinmusikk og en karikatur av unge kvinner i Court Street Baptist Church.

For 50 år siden: 1971

David Sonard, 5, fra Luxeston Ave., Rumford, dro på fiske i Wilson Lake med faren Wilfried onsdag ettermiddag. En halvtime etter at de begynte å fiske. David brukte en Mooseloke Wopler og tegnet 19 pounds 3 gram toque, som er 37 inches og 20 inches i omkrets. Så snart gutten fanget fisken, dyttet faren den inn, men faren sa at David fortsatt var tiltrukket av den. Den må lastes. Dette er den eneste fisken som er tatt på denne turen.

For 25 år siden: 1996

I tillegg til Ripley Medical Building i Norge var det utstilling med åpent hus og innvielsesseremoni på søndag. Observasjonstreet og den nye gangveien som forbinder den medisinske bygningen med Stephens Memorial Hospital ble viet, og Alice B. til fortauet som en anerkjennelse av Paris Hill-beboeren som ledet innsamlingsaksjonen for å gjøre gangveien mulig. Hillsman-koret opptrådte for publikum som deltok på seremonien på søndag.

Selv om skrivefeil og feil kan rettes, er materialet som brukes i posen som er laget laget slik det først dukket opp.


Bruk skjemaet nedenfor for å tilbakestille passordet ditt. Når du har sendt inn e-postadressen din, sender vi deg en e-post med tilbakestillingskoden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *