Serie A: AC Milan – Bologna, De Kettelers første periode? (Livekommentar kl. 20.45)

AC Milan vant hjemme mot Bologna denne lørdagen (2-0), takket være et mål fra Leo, De Ketelare og et herlig mål fra Olivier Giroud. Takket være denne seieren leder Rossoneri Serie A.

Fra Kedelair Det ble etablert for første gang etter hans ankomst til Italia, og han forklarer seg direkte. Den røde djevelen gjenvinner ballen på midtbanen og bringer den inn i motstanderens boks før han finner den. Leo På venstre side. Portugiseren åpnet scoringen med et skudd ved første stolpe og De Ketelere ga den første assisten på sin første start (21.).

Hvis milaneserne stort sett var dominerende i første periode, var Bologna farligere i starten av andre periode, spesielt en Arnautovic Veldig tilstede. På Milano-siden er den mest aktive mannen Charles de Guettalere, som gjør alle de riktige trekkene og gjør livet vanskelig i Bolognas forsvar.

Men Bologna mister ballen foran feltet og skyter seg selv i foten. Leo kommer seg og passerer Giroud Avviser ballen med en tå på volley, og gir Rossoneri en tomålsledelse (58′).

Med denne praktiske fordelen, Bioly Henter på De Keteler, som spilte veldig bra i 60 minutter.

Bologna gir seg ikke og går nesten opp til 2-1 på et langskudd Sanzone Men skuddet hans traff nivået til Mike Mignon (68.).

Men menn Mihajlovic Mignon klarte ikke å bekymre seg nok og AC Milan vant 2-0 takket være mål fra Leo og Giroud. Rossoneri leder Serie A med 7 enheter, sammen med Lazio, Torino og Roma.

READ  Portugal slo Qatar, Ronaldo scoret 112 og slår europeisk cap -rekord

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *