Setter opp marinemotorer for å demonstrere AI -kraft via Ductboat Voyage

Bildehjelp av marine motorer

Lagt ut 16. september 2021 klokken 21:39

Maritim administrator

Det eksternt bestilte andebrettet går i bane rundt Danmark i flere uker, 1000 nautiske mil, og operatørene håper å bevise at verdens vannveier er primære og klare for autonom sjøfart.

Designet og bygget av Damon Shipyard, The Nelly Fly Avgår Hamburg, Tyskland 30. september.

Boston-baserte marinemotorer robotikk, også kjent som «The Machine Odyssey», representerer et landemerke for autonom transport, som lar selskapet demonstrere hvordan operatører kan integrere automatiseringsteknologi i sine fraktoperasjoner for de mange fordelene med avansert teknologi. Sikkerhet og pålitelighet Produktivitet og sprang i nye vannmuligheter.

«Vår autonome teknologi løfter mennesker fra kommandør til kommandør, med den direkte kontinuerlige kontrollinnsatsen som administreres av teknologi,» sa Michael Johnson, administrerende direktør i Marine Machinery, «akkurat som andre landbaserte næringer går igjen og skifter manuelt arbeid fra menneske til forutsigbar robot systemer. .

Johnson la til at omstrukturering av det menneskelig-teknologiske forholdet gir grunnlaget for en ny æra med maritime operasjoner og muligheten for vannbaserte næringer til å operere mer konkurransedyktig og i større harmoni med det naturlige marine miljøet.

De Nelly Fly Installert med SM300 autonomt system av marine motorer. Det omfattende sensor-til-propellsystemet benytter avansert ruteplanlegging, omstrukturering for å unngå hindringer, retningsbestemte sjøkartdata og dynamisk domenekonsept designet for å kontrollere en reise fra start til slutt. Skipet vil frakte to profesjonelle seilere og sporadiske gjestepassasjerer og invitere 14 havner underveis for å vise frem og demonstrere teknologi.

De Nelly Fly Odyssey slutter seg til et økende antall selskaper som gjennomfører testreiser for autonome systemer på handelsskip. Sør -Koreas Hyundai Heavy Industries, Samsung Heavy Industries og Norges Yara planlegger å lansere på handelsskip innen 2023 og jobber aktivt med teknologien.

Autonom teknologi – inkludert autonom skipsfartsteknologi – motarbeides imidlertid av mange havnearbeidere. Den innflytelsesrike American International Longshormen Association har sagt at medlemmene vil gjøre det Fungerer ikke for automatiske skip som opererer uten personell.

READ  Norden elsker EV Nå er de enda grønnere: HyperDrive

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *