SFA

Clyde-midtbanespiller Allie Love eksploderte for å tillate skotske fotballsjefer Celtic «Training and Binds» i Dubai, men stenger lavere ligaer.

Alle profesjonelle ligaer under mesterskapet har blitt suspendert i tre uker ettersom Govt-19-epidemien fortsetter å eskalere.

Celtic vil ha minst 13 selvisolerte spillere og tre ansatte uten mandag kveld Premiership Konflikt med Hofter Etter en positiv test av Christopher Julian.

Den eksplosive utviklingen fulgte klubbens retur fra deres kontroversielle UAE-turné.

Nå har Bully Wee Star Love gitt ut en opprørende tweet rettet mot tjenestemenn etter at den bestemte seg for å legge lave ligaer i kjølerom.

Han skrev: «Gå til Dubai for trening og binder deg til den andre siden av verden. (Lyd) Fortsett å spille når du kommer tilbake. Men .. Tillat at alle andre ligaer blir kansellert. Men .. Tillat at alle andre ligaer blir kansellert. #Force»

Den skotske cupen har også blitt suspendert på grunn av den utbredte spredningen av viruset, med SFAs president Rod Petrie som understreker at risikoen for at kamper fortsetter uten nåværende testing er veldig betydelig.

Han sa: “The Skotske F.A. Med unntak for å fortsette midt i epidemier er Elite godt klar over innsatsen som alle klubber tar for å overholde de nøyaktige normene som er angitt i fotball.

”Likevel har fotballens kontinuitet på alle nivåer gitt meg større vekt som president, mine kolleger på laget og det kollektive responslaget.

”Selv om nasjonalidretten tilbys privilegiet å utelukke sportsidretter, kan ikke risikoen for å bære uprøvde, ofte deltidsaktører i stort antall, tolereres ettersom tilfeller fortsetter å øke og tilgjengelige sykesenger blir stadig mangelvare.

READ  Jade Jones får et sjokknederlag i morges på grunn av skuffelse for GB

«Etter diskusjoner med SPFL vil Premier League og Championship fortsette under den eksisterende prøvetiden. De fleste lag i disse divisjonene er profesjonelle klubber på heltid, så risikoen for overføring er lav. Ha spillere som er forhindret fra å jobbe på grunn av viruset eller trenger å jobbe.

«Uansett er risikoen for tiden enorm når viruset sprer seg over hele landet.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *