Sharon Stone på veldedighetsarrangementet i Ukraina

Folk og kongefamilien

Er Sharon Stone fortsatt ekvivalent med Glass and Glamour?

Skuespillerinnen Cannes dukket luksuriøst opp på den røde løperen for premierescenen til filmen Mandeltrær Av Valeria Bruni Tedesky Elvis Av Baz Luhrmann. Men stjernen ser ut til å ha dårlige dager for henne akkurat som alle andre. For øyeblikket er han i skjul Grunnleggende intuisjon Er sentrum for store kontroverser.

«Vær høylytt, du hører på meg, jeg drar»

22. mai ble skuespillerinnen invitert til en veldedighetsauksjon til støtte for Ukraina. Organisert av Better World Fund på JW Marriott Hotel i Cannes, skal salget sponses av stjernen som virkelig ødela kvelden. god morgen Slik gjorde Sharon Stone det hun ville gjøre fra start til slutt. Hun kan ha kommet for sent, men nektet å snakke med auksjonarius. Etter det ville hun ha bestemt seg for å bryte alle rettighetsreglene ved å fortsette selve salget. I bulk? To straffbare forhold skal ha blitt begått.

Ved først å bruke budgivers hammer og deretter selge personlige eiendeler. Ifølge et vitne, «Da hun ikke var på listen, auksjonerte hun bort sine to personlige eiendeler, en veske og en pappeske.». For å gjøre vondt verre, bestemte skuespillerinnen, som mottok 25.000 euro for arrangementet, seg for å gå midt i auksjonen. «Gjestene var så begeistret og hun kunne ikke fortsette å by. Hun sa ganske enkelt: «Det er for mye bråk, du hørte ikke på meg, jeg drar.» Det er nok å si at selskapet ikke er fornøyd med denne oppførselen: «Disse stjernene mener de er over loven. Dette er alvorlig, spesielt ettersom salget ble organisert til fordel for ukrainerne.» Det virker sannsynlig at en klage mot Sharon Stone også kan bli inngitt etter denne hendelsen.

READ  Carmela Giusto Grant vender tilbake til spenningene i kaktusen: "Vi kan ikke komme overens med alle"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *