Shiba Inu krasjer ut av topp 10 kryptovalutaer, en strøm av bearish-signaler av Investing.com

2/2
Shiba Inu H1 grafikk

2/2

Investing.com – Cryptocurrency, allerede under press i flere dager etter rekordhøye på $0,00008846 sist torsdag, akselererte brått korreksjonen siden i går, siden den for øyeblikket er lagt ut på $0,00005400, ned mer enn 22% på 24 timer og fra mer enn 33% . en uke, og nesten 40 % siden ATH.

Dette kraftige fallet, som kom etter hvert som mange andre kryptovalutaer fortsatte å øke, førte til at SHIB falt ut av de 10 beste kryptovalutaene de ble med for første gang i forrige uke.

Med en kapital på 29,5 milliarder dollar i skrivende stund er Shiba Inu allerede på 11. plass, frem og tilbake.

Kraken skuffer Shiba Inu .-fansen

Når det gjelder den siste tilgjengelige informasjonen, gjelder de siste nyhetene fra Shiba Inu en tweet fra kryptovalutabørsen Kraken, som mandag sa at mens Twitter-innlegget (NYSE::) har fått 2000 likes, vil Shiba Inu bli integrert i plattformen.

Men fra og med torsdag er Shiba Inu fortsatt ikke tilgjengelig for handel på Kraken. Legg merke til at i en påfølgende tweet skrev plattformen at selv om den hørte SHIB-tilhengere “høyt og tydelig”, var det fortsatt “arbeid” å gjøre i vurderingsprosessen, men den klarte heller ikke å gi en veiledende dato for SHIBs inkludering.

Dette kom ikke som noen overraskelse på skuffelsen til Shiba Inu-fansen. Derfra for å forstå at denne dårlige nyheten spilte en rolle i det grå håravfallet siden i går, er det bare ett skritt…

SHIB teknisk analyse: Bearish-signaler

D’un point de vue teknikk, på notera que la chute du Shiba Inu dans la nuit de mardi à mercredi a eu plusieurs conséquences teknikker negatives, avant notamment la cassure sous le support de $0.00006000 qui protégeait le SHIB istrop d’te Several days ago .

READ  Nær slutten av gassoppvarming i Flandern? Open VLD ønsker å forby fossilbrenselkjeler i nybygg fra 2023

Retracement-nivået på 50 % av det bullish-trekket 23.-28. oktober ble også brutt til $0,000005825, noe som sendte et ytterligere bearish-signal.

Til slutt, merk at 50-timers glidende gjennomsnitt falt under 200-timers glidende gjennomsnitt over natten, som også er et bearish signal.

Hvis nedgangen blir dypere, vil den neste potensielle støtten for Shiba Inu være det psykologiske nøkkelnivået på $0,000000. På oppsiden ble det første hinderet funnet på $0,00006000. En avkastning over $0,00007500 ser imidlertid ut til å være nødvendig for at SHIB skal gjenopprette sin klare bullish diagramprofil.

ansvaret: Fusion Media Jeg vil minne deg på at dataene på denne nettsiden ikke nødvendigvis er oppdaterte eller nøyaktige. Alle CFD-er (aksjer, indekser, futures) og valutakurser leveres ikke av børser, men av markedsmakere, og derfor kan det hende prisene ikke er nøyaktige og kan avvike fra den faktiske markedsprisen, noe som betyr at prisene er veiledende og ikke passende for handelsformål. . Fusion Media påtar seg derfor ikke noe ansvar for forretningstap du kan pådra deg som følge av bruk av disse dataene.

Fusion Media eller enhver person involvert i Fusion Media skal ikke ha noe ansvar for tap eller skade som følge av tillit til informasjonen, inkludert uttalelser, sitater, diagrammer og kjøps-/salgssignaler på denne nettsiden. Vær fullstendig klar over risikoene og kostnadene forbundet med handel i finansmarkedene, det er en av de mest risikofylte investeringsformene.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *