Sienna begynner å bore i Plega-gullprosjektet i Norge

Vancouver, British Columbia – (Newsfile Corp – 31. mai 2021) – Sienna Resource Inc. (TSXV: SIE) (OTC Pink: SNNAF) (FSE: A1XCQ0) («Sienna» eller «Company») Vi er glade for å kunngjøre at det for øyeblikket bores i gang på Placa Gold Project i Norge. Totalt bores det rundt 1500 meter på dette boretrinnet. Peståren ble oppdaget i 1880 og ble kuttet kontinuerlig til 1940. Den historisk betydningsfulle peståren er vert i et deformert grønnsteinsbelte i Sør-Norge og ble opprettet i to faser av kvartsavvenning. De orienterte kvartsnervene inneholder Ku-B (kobbervismut) og turmalin. En rekke historiske rapporter, sammen med et spionkart, avslørte en kontinuerlig uutforsket nervemasse på pestegenskapen som ble testet i dette boreprosjektet. Boringen forventes å ta 2-4 uker å fullføre.

Figur 1

For å se en oppgradert versjon av figur 1, besøk:
https://orders.newsfilecorp.com/files/854/85728_df145f1684bbbadd_002full.jpg

Sienna-president Jason Gigliotti sa: «Vi er veldig glade for å lansere vårt første store boreprosjekt i 2021. Gullprisene er høye, og vi kunne ikke være mer optimistiske med hensyn til at dette boreprosjektet ble produsert i gullregionen tidligere. Vi ser frem til ser hva som kommer frem fra det første boreprosjektet. Vi borer nå ikke bare i Norge, men vi forventer også at feltprosjekter snart begynner på vårt maraton North Platinum-Palladium-prosjekt. Generation Mining Ltd i Ontario med 7,1 millioner unse Palladium-ekvivalent maratonplattongavsetning vår gruppe Palladium One Mining Inc. Sienna er en av de største grunneierne i denne regionen i Finland. . Ledelsen er veldig interessert i hva som vil skje i de mange øvelsene / prosjektene som er planlagt de neste månedene. Dette er de mest aktive periodene i O Siennas historie. ”Ledelsen advarer om at tidligere beslutninger eller funn om eiendommer i nærheten av Siena ikke nødvendigvis indikerer tilstedeværelsen av mineralisering i selskapets eiendommer.

READ  Norge Sverige / Nations League / J2 / Sverige-Norge (1-2) / 5. juni 2022 / Deaktiverer SOFOOT.com

Pestgullprosjektkart

For å se en forbedret versjon av dette kartet, besøk:
https://orders.newsfilecorp.com/files/854/85728_df145f1684bbbadd_003full.jpg

Om Sienna Resources Inc.

Sienna Resources fokuserer på å utforske og fremme innskudd av høy kvalitet innenfor politisk bærekraftige, miljøansvarlige og etiske gruvedrift. Sienna har inngått et samarbeid med det New York Stock Exchange-børsnoterte gruveselskapet om to separate prosjekter i Skandinavia, inkludert Plague og Wexelmeier Orogenic Gold Projects, produsert tidligere i Sør-Norge, med grønne stein-gullsystemer og Kusamo Platinum Group-komponenter (PGE) med palladium. K. Prosjekt i Finland som grenser direkte til prosjektet. I Nord-Amerika inkluderer Siennas prosjekter Marathon North Platinum-Palladium eiendeler i Nord-Ontario. Maraton innskudd. Silver Peak Deposit av Alemarley Corporation og Tesla Motors Inc. Gigafactory. Ledelsen advarer om at tidligere beslutninger eller funn om eiendommer i nærheten av Siena ikke nødvendigvis indikerer tilstedeværelsen av mineralisering i selskapets eiendommer.

Det tekniske innholdet i denne publikasjonen ble godkjent av Greg Thompson, PG, en kvalifisert person som definert av National Tool 43-101.

Hvis du ønsker å bli lagt til Siennas e-postliste, kan du sende informasjon til info@siennaresources.com eller bli med i ட் SiennaResources på Twitter-kontoen din.

Kontaktinformasjon
Telefon: 1.604.646.6900
Faks: 1.604.689.1733
www.siennaresources.com
info@siennaresources.com

«Jason Gigliotti»
Styreleder, direktør
Sienna Resource Inc.

Verken DSX Venture Exchange eller dets regulerende tjenesteleverandør (som begrepet er definert i policyene til DSX Venture Exchange) påtar seg noe ansvar for tilstrekkelig eller nøyaktighet av denne pressemeldingen.

For å se originalversjonen av dette nyhetsbrevet, besøk https://www.newsfilecorp.com/release/85728

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *