Sienna fullfører boringen ved Plega Gold Project i Norge

Sienna Resources Inc. er glade for å kunngjøre at boringen på Plega Gold -prosjektet i Norge nå er fullført. Pestkjernen ble sendt til National Center Archive i Logan. Totalt 151 prøver ble kuttet på ALS -laboratoriet i Mala, hvor prøvene ble knust og pulverisert før de ble sendt til analyse ved ALS -laboratoriet i Irland. Prøver vil bli analysert med 4-syre …

Sienna Resources Inc. Pestkjernen ble sendt til National Center Archive i Logan. Totalt 151 prøver ble kuttet på ALS -laboratoriet i Mala, hvor prøvene ble knust og pulverisert før de ble sendt til analyse ved ALS -laboratoriet i Irland. Prøver vil bli analysert ved fordøyelse med 4 syrer og massespektroskopi med flere organer. Gull bestemmes av brannvurdering. Modell NI 43-101 er utført i henhold til spesifikasjonen. Typiske duplikatprøver tas og prøver av standardtestprøver som blanke materialer og sertifiserte referansematerialer settes inn i strømmen.

Resultatene forventes å komme tilbake om 4-6 uker.

Omtrent 1500 meter ble gravd på dette stadiet av utgravningen. Peståren ble oppdaget i 1880 og ble kontinuerlig kuttet til 1940. Den historiske peståren ble arrangert på et deformert greenstone-belte i Sør-Norge og utviklet seg i to faser av kvarts-vening-hendelser. Auriferous kvartsårer inneholder Cu-Bi (kobber-vismut) og turmalin. En samling historiske rapporter kombinert med et spionkart avslørte uutforskede nerveklynger i Plego -eiendommen som ble testet i dette drillprosjektet.

Kan du ikke se dette bildet?  Besøk: https://orders.newsfilecorp.com/files/854/91535_8cb8780094833834_002.jpg

Figur 1

For å se en oppgradert versjon av figur 1, vennligst besøk:
https://orders.newsfilecorp.com/files/854/91535_8cb8780094833834_002full.jpg

Sienna-president Jason Gigliotti sa: “Vi er glade for å ha fullført denne borefasen i Plega. Vi gleder oss til boreresultater i de kommende ukene. Domeneprosjekter på Platinum-Palladium-prosjektet forventes å begynne snart. Depositumet og vi er for tiden i vårt Cusamo Platinum Group Elements (PGE) prosjekt som utføres direkte i Finland av LK Project Palladium One Mining Inc. Den nest største grunneieren i dette området i Finland er Xianna. Ledelsen er veldig interessert i hva som vil skje med mange øvelser / prosjekter planlagt i noen måneder, som vil bli en av de travleste i Siennas historie. Til. Ledelsen advarer om at tidligere beslutninger eller funn om eiendommer i nærheten av Sienna ikke nødvendigvis indikerer tilstedeværelsen av mineralisering i selskapets eiendeler.

READ  Oslo, Coronadest | Private spillere tar opptil 2000 kroner for en koronatest. Nå kommer Bjørn Guldvog med klar beskjed

Kan du ikke se dette bildet?  Besøk: https://orders.newsfilecorp.com/files/854/91535_8cb8780094833834_003.jpg

Bleka Gold -prosjektkart

For å se en oppgradert versjon av dette kartet, vennligst besøk:
https://orders.newsfilecorp.com/files/854/91535_8cb8780094833834_003full.jpg

Om Sienna Resources Inc.

Sienna Resources fokuserer på å utforske og forbedre innskudd av høy kvalitet innenfor politisk bærekraftige, miljømessig ansvarlige og etiske gruvediriksjoner. Sienna er involvert i to separate prosjekter i Skandinavia med et gruveselskap notert på New York Stock Exchange. LK av Platium One Mining Inc. Maratoninnskudd. Det er også Clayton Valley Deep Basin Lithium Project i Clayton Valley, Siena, det eneste litiumsaltvannsbassenget i produksjon i New America, i umiddelbar nærhet til Silver Peak Deposit av Alpemarl Corps og Tesla Motors Inc. i New America. Gigafactory. Ledelsen advarer om at tidligere beslutninger eller funn om eiendommer i nærheten av Sienna ikke nødvendigvis indikerer tilstedeværelsen av mineralisering i selskapets eiendeler.

Det tekniske innholdet i denne publikasjonen er godkjent av Greg Thompson, PG, National Instrument 43-101.

Hvis du vil bli lagt til Siennas e -postliste, kan du sende en e -post til info@siennaresources.com for informasjon eller bli med på vår Twitter -konto på @SiennaResources.

Kontaktinformasjon
Telefon: 1.604.646.6900
Faks: 1.604.689.1733
www.siennaresources.com
info@siennaresources.com

“Jason Gigliotti”
Leder, direktør
Sienna Resources Inc.

Verken DSX Venture Exchange eller leverandøren av reguleringstjenester (slik begrepet er definert i retningslinjene for DSX Venture Exchange) vil være ansvarlig for tilstrekkeligheten eller nøyaktigheten av denne pressemeldingen.

For å se den opprinnelige versjonen av dette nyhetsbrevet, vennligst besøk https://www.newsfilecorp.com/release/91535

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *