Sifu kommer tilbake med gratis DLC, og slippes endelig på Steam og Xbox

Laget av det franske studioet Slowlab, tilbyr Sifu en ny gratis oppdatering som legger til mye innhold.

Sifu, utviklet av SlowClap og utgitt i fjor, ble rost av både kritikere og spillere. Og for utviklere er det viktig å gi Sifu et lite insentiv til å holde det i live over tid.

En stor utvidelse kalt «Arenas». Endelig datert og Sloglab gir oss flere detaljer om denne utvidelsen. Nye funksjoner vil være tilgjengelige når Xbox- og Steam-versjonene kommer.

En knusende DLC for Sifu?

Utvidelsen var allerede planlagt i flere måneder, men kommer tilbake med ny tilhenger nesten en måned før Den offisielle lanseringen er 28. mars.

Vi snakker om 9 nye lokasjoner og 45 utfordringerSpredt over 5 forskjellige spillmoduser, alle for én periode 10 ekstra timer I tillegg til grunnspillet. Så det er på tide å ta på seg kung fu-drakten og ta hevn igjen.

Nye moduser vil bli lagt til med dette tilleggsinnholdet : en menneskejaktmodus, en tidsangrepsmodus og en fangstmodus som ligner på å fange flagget: du må fange et område og holde det så lenge som mulig.

Som vi sa i innledningen, SifuDet var tidligere en Epic Game Store og PlayStation-eksklusiv (og utgitt på Switch noen måneder senere), Den vil endelig bli utgitt på Steam og Xbox 28. mars, samme dato som denne gratisoppdateringen.

READ  PlayStation Plus: Spill for februar


På tide å slå tilbake

Du kan allerede forhåndsbestille Sifu på Microsoft Store, og en pakke med ekstra antrekk er også tilgjengelig. (Bevis)

Publisert 03.04.2023 kl. 16:03

Av Barth

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *