Simex Charter IBM-drevet Open Built Supply Chain Platform – støtter betongprodukter

Kilder: IBM og Red Hot, Armong, NY; Semax SAP de CV, Monterrey, Mexico; CB-ansatte

SIMEX og fire europeiske partnere har som mål å utvikle Open Built, som er designet for å tilby sikre løsninger for å koble sammen splittede leverandørkjeder i byggebransjen og for å innovere og drive effektive, bærekraftige og sikre prosjekter. Delselskap, deløkosystem, som opererer uavhengig med støtte fra Open Built IBM Global Business Services, og tilbyr cloud computing-infrastruktur; Red Hot, et datterselskap av IBM, vil støtte sin OpenShift-teknologiplattform; Og basert i Oslo, Builder, oppgraderer teknologien internasjonale standarder for dataadministrasjon for brukere av byggebransjen.

“Dette samarbeidet er et strategisk initiativ som vil øke produktiviteten og åpne nye muligheter for å øke kundetilfredsheten vår,” sier SEMEX-sjef Fernando Gonzalez. “Med støtte fra våre partnere fortsetter vi å lede den digitale transformasjonen i bransjen for å levere sin kompetanse, innovasjon og avanserte IT-tjenester med spillendrende løsninger.”

Semex har potensial til å øke produktiviteten og ytelsen gjennom Go Developer Center, som gjør det mulig for kunder å integrere direkte med produsentens IT-systemer. Openbuild er planlagt for å tillate selskaper i det globale strukturerte miljøet og byggebransjen å integrere sine eksisterende teknologiplattformer og digitale løsninger – i likhet med Semix Co-applikasjonen – på en sikker måte i deres forsyningskjede gjennom partnere, leverandører eller underleverandører gjennom deres integrasjonsnav.

“Byggebransjen har lenge blitt utfordret av forsinkelser i prosjektet, kostnadsoverskridelser og frakoblede prosesser og avfall forårsaket av dårlig integrerte operasjoner og ressurser,” bemerket IBM-tjenestemenn. “Arkitekter, leverandører av byggevarer, produsenter, bygg- og ingeniørfirmaer ønsker nå å innovere og akselerere utvidelsen av sin digitale strategi. Ofte ved å gå bort fra manuelle prosesser, kan industrien utforske mer effektive arbeidsstier.”

READ  Providence ressurser reduserer tilkoblingsspekulasjoner

“Det globale konstruksjonslandskapet er under utvikling og krever en ny tilnærming til bransjens omfattende teknologiplattformer med et nytt nivå av åpenhet, innovasjon og samarbeid,” bemerker John O’Donnell, EMEA Managing Partner, IBM Global Business Services. “Sammen med våre partnere er vi aktivt involvert i å skape den åpne bygningen, bryte ned byggebransjen med sine strålende arbeidsflyter og designe og styre sin egen transformasjon. Vellykkede selskaper over hele leverandørkjeden for konstruksjonen omfavner den digitale fremtiden og utnytter kraften til den åpne hybridsky-tilnærmingen og vedta nye teknologiske fremskritt. Vi ønsker å oppmuntre andre selskaper til å bli med oss ​​og akselerere reisen mot en virkelig digital byggebransje. ”

Felles utvikling vil i utgangspunktet fokusere på tre viktige områder: 1) Installere OpenBuilt ved hjelp av Red Hat OpenShift som kjører på IBM-skyen, slik at byggefirmaer kan følge en hybrid sky-tilnærming og koble distribusjonskjeden; 2) integrering av uavhengige leverandører for tilgang til en rekke programvare og tjenester; Og, 3) utvikling av nye teknologiapplikasjoner, inkludert en løsning for brukere å søke, filtrere og sortere produktteknologidata. En slik funksjon vil gjøre det mulig for deg å raskt finne materialer med riktige spesifikasjoner for å designe, konstruere eller vedlikeholde bygninger som oppfyller bransjens retningslinjer som funksjonelle, sikkerhetsmessige og miljømessige ytelseskrav. Copilters dataordboksløsning er en av de grunnleggende teknologiene for å utvikle et felles språk innen åpent bygget primære applikasjoner.

I tillegg til Semex er Openbuild et samarbeid med A.S., et familieeid bygg- og eiendomsutviklingsselskap som opererer i hele Norge. Pakke; Edin Network, et globalt nettverk av selgere, produsenter og tjenesteleverandører som hjelper medlemmer med å finne nye kunder og redusere kundeoppkjøpskostnader; Element Materials Technology Group, London, en ledende global leverandør av testing, inspeksjon og sertifiseringstjenester for et bredt utvalg av produkter, produkter og teknologier; Og Soul Services, en London-basert leverandør av bygge- og vedlikeholdstjenester.

READ  Telia og Ericsson tester 5G-operatøroppkjøp i Norge

relaterte artikler

Simex forbereder seg på å lansere en full digital kontoadministrasjonsplattform

Semax tar sikte på å eliminere tid for tomgang ved bruk av steinbruddstilkobling

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *