Simon & Schuster nekter å distribuere en offisersbok som skjøt Priyona Taylor Publiserer

Simon & Schuster sa at han ikke ville distribuere en bok av en av politibetjentene som utførte skytingen Prona Taylor, Et lite forlag som distribuerer bøker gjennom S&S, kunngjorde boken for omfattende anmeldelser.

Fighting for the Truth: The Story Behind the Tragedy of Prona Taylor, Louisville, Kentucky, av Charlotte Jonathan Mattingley, offiseren som skjøt Taylor og ble såret i et angrep på hjemmet hans i mars i fjor. Boken er utgitt som hjemmet til forfattere, inkludert “Conservative Politics” og en liten uavhengig Post Hill Press som spesialiserer seg på kristne temaer og høyreekstreme konspirasjonsteoretiker Laura Loomer og republikanske kongressmedlem Matt Gates.

Mattingley jobber fremdeles for politiet i Louisville og var den første offiseren som kom inn i Taylors leilighet etter midnatt 13. mars 2020, som en del av en narkotikaetterforskning. I følge FBI Ballistics skjøt Matting ett av de seks skuddene mot Taylor, men drepte henne ikke.

Hun ble skutt i beinet av Taylors kjæreste Kenneth Walker. Etter at Walker saksøkte ham, reiste Mattingly søksmål For angrep og batteri, Forårsaket Walkers handlinger ham “alvorlig traume, traumer og følelsesmessig nød.”

I september ble han fjernet av en stor voldgiftsdomstol sammen med en annen offiser, detektiv Miles Kaskrov. For det tredje er den tidligere detektiven Brett Hankison siktet for tre tilfeller av grovt angrep med hensikt å begå en skyting som fant sted i en leilighet ved siden av Taylor.

Tidligere torsdag sa S&S i en uttalelse at de ikke hadde redaksjonell kontroll over titler som ble publisert av små forlag, og at de ga distribusjon. Noen timer senere, etter utbredt kritikk og kampanje for å klage til S&S hovedkvarter, trakk forlaget seg ut av Mattinglys bok og ga ut en ny rapport.

READ  Dom Leonard: Det er skremmende, men aldri et cyberangrep på et vannbehandlingsanlegg i Florida

“Som de fleste av det amerikanske folket i dag lærte Simon & Schuster planene til distribusjonsklienten Post Hill Press om å utgi Jonathan Mattinglys bok,” sa forlaget. “Vi bestemte oss senere for ikke å bli involvert i distribusjonen av denne boka.”

Mattingleys advokat nektet å kommentere til New York Times torsdag.

Det er uklart hvordan dette kan påvirke bokutgivelse. Før han kunngjorde at S&S ikke lenger skulle distribuere boken, sa Post Hill Press-talskvinne Kelsey Merritt at forlaget støttet ytringsfrihet for alle forfatterne.

“Når det gjelder Charging Mattingly, har de vanlige mediene vært helt ensidige med denne historien, og vi anser ham verdig til å bli hørt offentlig om sin beretning om de tragiske hendelsene.” Han fortalte New York Times. “The Post Hill Press står bak vår beslutning om å publisere historien hans.”

Louisville avis kurertidsskrift På spørsmål om han kunne bruke et bilde av demonstrasjoner i forbindelse med Taylors død i byen i mai, brøt Mattingly historien etter å ha kontaktet en av sine medarbeiderfotografer tidligere i uken.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *