Sint, denne sjåføren roper på demonstranter og truer med å kjøre dem over (video)

© Daily Mail -skjermbilde

I Storbritannia går disse bildene rundt på nettet. En sint mor ser ut til å true med å kjøre over demonstrantene mens de sperrer veien. dyttet ham? Hun ønsker å ta sin 11 år gamle sønn til skolen.

Hendelsen skjedde i forrige uke i Storbritannia, der mer enn 40 aktivister fra Insulate Britain sperret veier for trettende gang på fire uker. Tilsynelatende bestemte en sjåfør, veldig sint på situasjonen, seg for å angripe demonstrantene voldelig.

Mens han kjørte i en svart Range Rover, stoppet sjåføren noen centimeter fra to aktivister som satt på bakken. Kvinnen gikk ut av bilen og ropte til dem: “Flytt over, jeg tuller ikke. Sønnen min må gå på skolen, og jeg må gå på jobb.”

Siden demonstrantene ikke var klare til å flytte, fortsatte sjåføren: “Åpne veien nå. Jeg skal kjøre deg over. Sønnen min er 11 år og han må gå på skole.” Kvinnen returnerte deretter til bilen sin og fortsatte å kjøre mot demonstrantene til hun faktisk rørte dem. En demonstrant klaget over smerter, så sjåføren stoppet tidlig og gikk ut av bilen igjen for å rope på dem.

Scenen var vitne til flere personer, hvorav noen prøvde å resonnere med denne sinte moren, og andre oppmuntret henne til å fortsette arbeidet.

READ  Oppdater 1- Norske oljeselskaper øker investeringsforventningene

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *