Siste koronavirus: EU godkjenner Johnson & Johnson enskuddsvaksine

Forretningsledere ønsket nyheten om at kongressen godkjente president Joe Bidens stimulansepakke på 1,9 billioner $ coronavirus, og at American Airlines avlyste lisensene, selv om en lobbygruppe fra store amerikanske arbeidsgivere understreket behovet for topartshandling i fremtiden.

American Airlines-sjef Doug Parker sa at de 13.000 ansatte som mottok varslingsvarsler (WARN), kunne «rive dem fra hverandre.» I en Instagram-video sa han at når lovforslaget er vedtatt, vil det ikke være noen lisensiering hos flyselskapet i april «og forhåpentligvis aldri igjen med vaksiner.»

Parker sa at tilleggsfinansieringen til flyselskapets lønnsstøtteprogram ville gi jobbbeskyttelse for amerikanske arbeidere gjennom 30. september og oppfordret ansatte til å takke kongressrepresentanter hvis de så dem på en flytur.

Business Roundtable, Washingtons ledende lobbygruppe for store bedrifter, sa at mens den hadde oppfordret til en mer målrettet tilnærming, vil bistanden «bidra til å levere presserende ressurser» for å styrke folkehelsesvaret og støtte enkeltpersoner og små selskaper som er mest berørt av pandemien.

Imidlertid mottok ikke lovgivningen støtte fra begge parter, og lobbyisten oppfordret til en mer topartisk tilnærming til fremtidig politikk, for eksempel infrastrukturregningen som Biden skal ta opp neste gang, for en «sterkere og mer holdbar økonomisk gjenoppretting.»

New York, som ble hardt rammet de første dagene av pandemien, skulle motta 100 milliarder dollar fra denne avtalen. Dette vil gjøre det mulig å beholde viktige tjenester, sa partnerskapet for New York City, en forretningsgruppe som representerer noen av byens største arbeidsgivere.

«Næringslivet er forpliktet til å sikre at disse føderale midlene vil utnytte de ekstra private investeringene som vil være nødvendige for å gjenopprette mer enn 850 000 arbeidsplasser og tusenvis av små bedrifter som byen og staten har tapt for pandemien,» sa administrerende direktør. Kathryn Wylde.

READ  H time, ukens urmakernyheter

Small business advocacy group Main Street Alliance sa at planen ville gi lettelse for både småbedrifter og deres kunder. «Nå må vi begynne arbeidet med å gå utover klassifisering og gjenoppbygge en mer motstandsdyktig og bærekraftig økonomi,» sa Didier Trinh, direktør for regjeringssaker for Main Street Alliance.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *