Siste nyheter om koronavirus: Ledere av troen «spiller en nøkkelrolle» i bekjempelsen av motstand mot vaksiner, sier Robert Genrick

LDen amerikanske kringkasteren Arry King, som ble et kjent navn gjennom sitt langvarige CNN-show Larry King Live, døde lørdag morgen i en alder av 87 år.

«Med dyp sorg kunngjør Ora Media dødsfallet til vår medstifter, vert og venn Larry King, som døde i morges i en alder av 87 år på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles,» sa en uttalelse fra Kings offisielle Twitter.

Selv om dødsårsaken ennå ikke er kjent, ble King nylig innlagt på sykehus for koronavirus.

«I over 63 år og på plattformene for radio, fjernsyn og digitale medier står Larrys flere tusen intervjuer, priser og globale anerkjennelser som et vitnesbyrd om hans unike og varige talent som kringkaster. I tillegg, når navnet hans vises på titlene på showene,» heter det i rapporten.

“Larry har alltid betraktet intervjuleksjonene sine som de virkelige stjernene i showene hans, og bare ansett seg som en upartisk vei mellom gjesten og publikum.

«Enten han intervjuet en amerikansk president, utenlandsk leder, kjendis, korrupt personlighet eller alle andre, ønsket Larry å stille korte, direkte og ukompliserte spørsmål. Han mente at korte spørsmål vanligvis ville gi de beste svarene, i håp om at han ikke ville bli villedet.»

READ  WHO ønsker ikke å bekjempe infeksjon med boosterdoser: "Dette er ikke mulig"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *