Siste nyheter om koronavirus: Utbredelse av vaksine slo ny rekord i går med mer enn 870 000 doser

D.De forente arabiske emirater har bedt alle borgere og innbyggere i alderen 16 år og eldre om å registrere seg for Govt-vaksinen.

De forente arabiske emirater, regionens knutepunkt for virksomhet og turisme og det globale reiseknutepunktet, har akselerert vaksinasjonsrullen for å holde økonomien åpen for handel. Det ligger på andreplass globalt etter Israel når det gjelder å administrere dosen til 100 mennesker.

Helsedepartementet sa sent på lørdag at nesten 73 prosent av de vaksinerte var eldre emirater, innbyggere og de med kroniske sykdommer.

Landet tilbyr fire typer vaksiner gratis.

Daglige saker i De forente arabiske emirater steg til nesten 4000 innen utgangen av januar, og Dubai åpnet dørene for besøkende i løpet av vinterens turistsesong.

Satsen har falt siden myndighetene strammet inn restriksjonene på offentlige rom, men sluttet å innføre nye låser. Siden har noen begrensninger blitt avslappet, men det er fortsatt nødvendig å bruke en maske på offentlige og sosiale avstander.

De forente arabiske emirater ga ikke pause for hvert av sine syv emirater, og registrerte 2013 nye epidemier på lørdag, og brakte det totale antallet til 438.638 med 1433 dødsfall.

READ  Russland holder tilbake flere opposisjonspersoner i Moskva Russland

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *