– Situasjonen var helt dårlig – VG

Grå: Victoria Ronning klarte ikke å holde tårene tilbake da programleder Mates Hanson fortalte henne hva som ville skje som et resultat av «full party» -skandalen over «Foreman». Tårene brøt opp da Niles Qualwick «tok en til laget» hjem. Foto: TV2

Programleder Hanson (36) tok en hard linje med «Barman» -deltakerne og ga dem en melding som fikk tårene i øynene.

Tirsdag ble det kjent at «gård» -produksjonen hadde stoppet i 24 timer etter at deltakeren Raymond Roskeland (36) ankom midt på dagen. Fullt på gården For TV-opptak, etter det Seks deltakere Forrige natt var det to separate rom i nærheten. Der drakk de alkohol og mat, lånte telefoner og ringte hjem.

Totalt syv deltakere Med tanke på koronainfeksjonen, må TV2 ha vært involvert i ulovlige aktiviteter som blir tatt veldig alvorlig.

TV2 rapporterte raskt at brudd ville få konsekvenser, men de ville ikke si noe om de aktuelle konsekvensene. I onsdagskveldens episode fikk imidlertid TV-seerne svaret.

Plutselig kom vert Mates Hanson (36) inn på gården. Hansen virket ikke spesielt fornøyd og sa at alle deltakerne skulle bli plukket opp av vannet. Der tok han et veldig vanskelig fort med dem.

Sett på dette? Her avgjør Mates Hanson med «Barman» -deltakere:

– Eventyrspill er avlyst, og før han forklarte hva som skjedde, ba han alle involverte i de ulovlige aktivitetene om å rekke opp en hånd.

Senere kunngjorde han at dette ville få konsekvenser, og at en av syv lovbrytere måtte forlate gården samme dag. Deltakerne måtte finne en kamp for å konkurrere.

– Vi fire som ikke gjorde noe, trakk oss til å la de andre bestemme. Victoria (Roaning, 22, Press. Note) begynte å gråte, og da var det sannsynligvis Daniel (Weim Ordoll, 30, Journal.on.) Som spurte om noen ønsket å pensjonere seg.

READ  Norge vant Hochfilzen-stafetten ledet av JT Boe; Det niende Unge Italia

Uforberedt: Victoria Ronning reagerte hardt da Niles valgte å forlate Qualic «The Farm leave. I likhet med Rohingya var Gazil Kirk involvert i overgrepene. Foto: Espen Chloe

Det var veldig stille før Niles Qualwick, 39, en av de syv som var en del av ulovligheten, kunne ta ordet og reise hjem med en til «teamet».

– Noen begynte å gråte, andre syntes det var urettferdig. Det var veldig stille. Jeg følte mine egne følelser og hva jeg gjorde med onkelen min. Som jeg sa før, skjer alt med en mening. Da kompisene sa det han sa, trodde jeg at jeg ville beholde det i årevis. Jeg ønsket å gi andre en sjanse til å fortsette, sier Qualwick, nyheten om dødsfallet kom inn på gården for noen dager siden.

Victoria Roaning brast i gråt under økten, og en av tingene hun reagerte mest på VG var at «beruset parti» ikke havnet i en felles dom – det fikk bare konsekvenser for en person.

– Hvis det er en ting jeg ikke vil reise, er det Niles. Da Mates sa det han sa, var det seks personer bak meg, og jeg elsker det. Situasjonen var helt grei. Etter å ha bekreftet at produksjonen har blitt redusert i 24 timer – som om vi aldri hadde hatt det bedre før. Det var en stressende tid fordi jeg hadde så dårlig samvittighet, beklager alt, innrømmer hun.

Hun var ikke der i det øyeblikket verten kom inn i hagen, men hørte folk skrike.

– Folk ropte at vi skulle komme og at Mets-flyet var forbannet. Jeg trodde han sannsynligvis ville spille, men veldig fort gjorde han det ikke. Så kom nyheten, jeg var helt ødelagt. Det som anses å være noe morsomt er veldig alvorlig.

READ  Norge forbyr Google Analytics

Men hun var ikke alene om å felle tårer da Qualwick valgte å ta fatt på situasjonen til de andre seks lovbryterne.

Løftet hendene: Mats Hanson ba de involverte i ulovlige aktiviteter i «formannen» om å strekke en hånd i luften. Syv av dem gjorde nettopp det. Foto: TV2

– Jeg svarte hardt, jeg var veldig lei meg. Jeg gråt, jeg gråt. Niles var veldig nær meg, spesielt etter døden han opplevde. Vi hadde mye kontakt med hverandre. Det var så vanskelig å si farvel til en så plutselig og rask. Prest Thor Hawick (26) V.G.

Wandering Goodbye: Nils Kwalvik hadde en liten forespørsel om deltakere før han pakket tingene sine og dro hjem fra «Farmen». Foto: TV2

Niles Qualwick bekrefter at hans gode venn tok meldingen veldig alvorlig.

– Samme dag som jeg snakket med Thor, sa han at jeg ville heie på ham når han var i finalen. Da sa han: «Hvorfor sier du det?» Du må være i finalen, også du? Så sa jeg: «Nei, jeg tror ikke det.» Så begynte Thor å gråte. Så når det kommer til stykket, kan det være et tegn på at jeg blir pensjonist. Men andre har berømmet meg for å ha på meg dette, som jeg har hørt mange ganger siden. Det er varmt.

ARG: Programleder Mates Hansen var ikke fornøyd da «Barman» plutselig dukket opp på gården i onsdagens episode. Foto: TV2

VG har vært i kontakt med programleder Mates Hansen, og mener deltakerne har liten anelse om at deres handlinger vil få slike konsekvenser.

– Dette skjedde en dag etter gjenopptakelsen av produksjonen. De vet ikke at jeg kommer fordi de vet hvilke dager jeg vanligvis kommer dit. De skjønte raskt at dette ikke ville være hyggelig. Jeg tror de fikk en advarsel om at produksjonen nå går tilbake til det normale, sier han.

READ  Alpint: Corinne Sutter på scenen i Norge

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *