Skade på Capitol i sjokkerende bilder som vises etter opprør fra en Trump-supporter

Bildene viser ødelagte vinduer og plyndrede kontorer fra innsiden av Capitol-bygningen i USA da opptredende pro-Donalds stormet hellige haller og senatskamre onsdag kveld da politiet kjempet for å sikre bygningen.

En video utgitt av CNN-reporter Ali Jaslov viser et senatorkontor i uorden når papirer og filer ble strødd over gulvet og lys ble brutt. Denne videoen har blitt retweetet 36 tusen ganger så langt.

Et bilde lagt ut av Anthony Quintano viser en melding skrevet i en dør som lyder: «Drep media.»

ABC News-reporter Kevin Lewis la ut et bilde av et knust vindu og en lang lapp igjen av en pro-Trump-pøbel på kjøkkenet: “Se på det ødelagte glasset? Demokrati betyr at du trodde du fulgte reglene og innbyggerne. Som du kan se, vil du finne den harde veien. ”

En annen merknad med rødt blekk legger til: «Thomas Jefferson smiler over dette rotet!» Og «Det amerikanske folket er ikke lenger stille!»

Flere bilder tatt av journalister viser møbler og rusk rundt korridorene og flaggene som blir dumpet i søpla etter flere timers kaos, som så kongressmedlemmer forsvinne og Capitol inn i en fullstendig lockout.

I følge bilder og informasjon publisert i amerikanske medier hadde angriperne, hvorav noen var kledd, kameraer og Trump-flagg. Væpnet konflikt brøt ut etter at publikum kom inn i de indre kamrene i Senatet. Sikkerhetsstyrker brukte flere timer på å prøve å evakuere alle til sikkerhet.

Videoen, utgitt av Sawyer Hackett, seniorrådgiver for politikeren Julian Castro, viste flere svarte ansatte ved Capitols vedlikeholdspersonell som ryddet opp i rotet som ble etterlatt av Trump-angripere.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *