Skaden kostet ham dyrt, «han lente seg over og klynget seg til bilen…»

I fjor sommer kom Yves Lehaen tilbake fra en helg på stranden da klemmen på sykkelstativet hans gikk i stykker. Heldigvis forklarer HBVL at sykkelen er utstyrt med ekstra stropper.

«Han lener seg over og klamrer seg til bilen. Den ruller nedover veien en stund og forårsaker betydelig skade,» forklarer Yves. — Heldigvis klarte vi å stoppe veldig raskt.


videoer

Så binder Yves sykkelen med et tau og drar hjem. Dagen etter dro han til Volkswagen-garasjen hvor han kjøpte sykkelstativet for et år siden.

«De satte den og inspiserte den. De hadde aldri sett dette før,» sier Yves, mens han reparerte sykkelen for 385 euro. En stund hadde belgieren ingen nyheter fra Volkswagen. Først etter gjentatt insistering fikk han et nytt sykkelstativ .

I september i fjor fikk Yves Lehaen en invitasjon fra Volkswagen om å beholde produktet, men han takket nei. «Jeg er uenig», svarte Yves flatt. «Thule-sykkelholderen er veldig praktisk. Jeg føler meg lurt.»

Så Yves insisterer på at sykkelstativet hans er under garanti og at han har krav på reparasjon eller erstatning. Måneder senere vant belgieren sin sak. D’Ieteren tok deretter kontakt med Thule og ble tilbudt et nytt produkt i fire måneder. Sykkelstativet gikk ikke i stykker, men det var faktisk en produksjonsfeil.

READ  Liverpools midtstoppere kan ha endret seg på grunn av Sky Sports-feil

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *