Skader er inkludert på noen av de vakreste filmstedene i verden

Den flamske byen Brugge er rangert blant de 50 vakreste filmstedene i verden innen 2021.

“Fra Australia til den tapte byen Petra har vi samlet steder å gå. Flott Skjerm, “anmelder De 7 store turene er illustrert med en liste.

Takket være inkluderingen i store internasjonale filmer som In Brugge, har Vakre by blitt kåret til 39. beste, mellom Scelling Michael, Irland (38) og Dunns River Falls, Jamaica (40).

Relaterte nyheter

Ifølge nettstedet tok Brugge plass på 39 fordi “Brugge i full størrelse er som et filmsett, fra det middelalderske klokketårnet til timerne foran.

“Innspillingen av filmen, med Colin Farrell, Brendan Gleason og Ralph Fiennes i hovedrollen, skjedde faktisk i et UNESCOs verdensarv sentrum.

“Tydeligvis? Ja. Overveldende? Aldri,” legger Big 7 til.

Selskapet, som regelmessig publiserer slike lister fra Cocktail til Instagram -byer – hevder å generere rangeringer basert på redaksjonell erfaring, anmeldelser fra kritikere og kunder, beliggenhet, konsistens, online tilstedeværelse og mer.

“Med tanke på organisasjonens” wow-faktor “, dens betydning og virkningen av scenen, filmens generelle popularitet og unike funksjoner, er dette de 50 vakreste filmstedene rundt om i verden,” la selskapet til.

Gjennom denne prosessen bestemte de seg endelig for at de var vinnerne:

1) Angkor Tham, Kambodsja

2) Salzburg, Østerrike

3) Sciatos, Hellas

4) Petra, Jordan

5) Savoka, Italia

For en komplett liste, Klikk her.

READ  Få et nytt bilde av 'Metocalips' via svømming av voksne

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *