Skattesvindel: Her er Shakiras astronomiske straff

Som en del av avtalen som ble kunngjort mandag av rettens president, blir den colombianske artisten dømt til tre års betinget fengsel, som vil bli omgjort til bot, og økonomisk sanksjonssvindel lik «50 %», dommeren. annonsert i begynnelsen av rettssaken.

I følge opplysningene fra retten utgjør denne boten mer enn 7,3 millioner euro. Den colombianske sangerinnen har allerede betalt 17,2 millioner euro til spanske skattemyndigheter i denne saken for å regulere situasjonen hennes.

Verdensstjernen, som ankom retten klokken 09.00 kledd i en rosa kjole, fortalte dommeren at hun erkjente straffskyld og godtok dommene som ble idømt. Etter at dommen ble forkynt, forlot han retten uten å gi noen uttalelse til pressen.

Men i en pressemelding sendt ut av hennes advokater, fortsetter sangeren å opprettholde sin «uskyld» og sier at hun erklærte seg skyldig for å beskytte livet sitt og barna sine, og unngå «år» med rettslige skritt.

Aktoratet hevdet at Shakira ikke betalte skatten sin i Spania i 2012, 2013 og 2014, ifølge henne bodde hun i landet i mer enn 183 dager i året i disse årene, utover dette burde en person vurderes. En skattemessig bosatt der.

Han krevde en fengselsstraff på åtte år og to måneder og en bot på 23,8 millioner euro mot ham.

READ  Hva er immunterapi, behandlingen etterfulgt av Florent Bagnis lungekrefttilbakefall?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *