Skilt etter 21 år

Skriver tirsdag kveld Det er! Nyheter «Real Housewives of Beverly Hills» -stjernen Erica Jain (49) og advokaten Thomas Grady (81) skilles etter 21 års ekteskap.

Par beskytter vanligvis ekteskapet godt og holder kortene nær brystet, men nå kan det se ut til at alt ikke er rosenrødt.

– Etter nøye vurdering har jeg bestemt meg for å avslutte ekteskapet med Tom Girardi. Dette er ikke et enkelt valg. Jeg har mye kjærlighet og respekt for Tom og for årene og livene vi har bygget sammen, står det i en uttalelse fra Jane.

– Mitt største ønske er at både Tom og jeg kan gå gjennom denne prosessen med det personvernet de fortjener, fortsetter han, og han håper det blir respektert.

Dom Gordy: Etter 21 års ekteskap er det en avgjørelse mellom advokat Tom Girardi og Erica Jane. I fjor tidligere her. Foto: Eugene Powers / Splash News / NDP
Se også

Stjernepar

Stjerneparet giftet seg i 1999 etter å ha møttes i Saskatchewan i det vestlige Hollywood. På den tiden ble det servert 49 år gamle drinker, mens Girardi stort sett var gjest.

«Etter å ha jobbet på en restaurant i et år, bestemte jeg meg en natt for å gi Tom telefonnummeret mitt,» skrev Jane i boka «Beautiful Confusion» i 2018, og fortsatte:

‘Vi sto foran en stor peis. «Hørte du at jeg var singel?» Jeg spurte han.

Seks måneder senere forlovet de seg, men i mange tilfeller måtte realitystjernen forsvare ekteskapet sitt med en 32 år gammel advokat.

– Jeg måtte alltid takle dette. Den unge kvinnen, som er gift med en rik, gammel mann, sa det i et TV-show.

– Jeg mener, jeg er lei av å rettferdiggjøre mitt 20-årige ekteskap. Få et like langt ekteskap, og så kan du snakke med meg, fortsatte hun.

Han nektet å bruke gifteringen

Spekulasjoner om hvorvidt bryllupet kommer i gang eller ikke har ikke tatt fart siden det viste seg at Girardi ikke ønsket å bruke gifteringen.

Beregninger: «The Real Housewives of Beverly Hills» -profilen Denise Richards er beskyldt for å ha ligget med venninnen Brandi Glanville. Video: Fargetone på TV2 Sumo / Red Carpet
Se også

– Tom sa «Hør her: Jeg vil kjøpe alt du vil ha. Jeg bryr meg ikke om hva det er. Du sier hva det er, men jeg skal ikke bruke en giftering. Jeg gjorde det aldri, jeg ville aldri gjort det. Jeg liker det ikke, det er pinlig. Vennligst ikke be meg om å gjøre det, »skrev 49-åringen i sin bok.

I 2017 ble Jane overrasket igjen i et intervju med Andy Cohen at hun og mannen hennes ikke hadde ekteskapskontrakt på grunn av muligheten for skilsmisse.

TV-Fro: Erica Girardi, også kjent som Erica Jaine, er en av de mest kjente kvinnene i filmen «Real Housewives of Beverly Hills». Her med Saga Lisa Rinna i november i fjor. Foto: Gregory Base / Shutterstock / NDP
Se også

– La meg si deg en ting, la meg være tydelig. Jeg giftet meg med en veldig mektig advokat. En ekteskapskontrakt vil ikke stå i veien for ham uansett … dette er Domin, jeg lover deg. Han rev papiret på to sekunder, sa hun ifølge E. Nyheter.

Hva resultatet av skilsmissen blir, vil bli tydelig over tid.

Erica Jane var tidligere gift med Thomas Siso, som har følge av hennes 26 år gamle sønn Tommy Siso. Skilsmisse med Jane vil derimot være Gerrards første gang.

Les mer: – Melania venter på å skille seg

READ  Managed Norway fortsetter sin raske internasjonale ekspansjon, og lanseres i Norge og Sveits

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *