Skin Pusheen Fall Gutter, hvordan får man det? – Breakflip

Etter Halo-skinn, finn skinn født fra et samarbeid med Pusheen! Sjekk ut de to nye Fall Guys-skinnene.

Høst gutter har hatt en ansiktsløftning siden oppkjøpet av Epic Games, ettersom det nå er mulig å spille spillet gratis. Flyttingen til Free to Play bringer viktige endringer i spillet med ankomsten av en ny valuta: emitterende. Epic Game er også kjent for sitt Fortnite-spill og flere samarbeid. Nylig har en super crossover mellom Fortnite, Fall Guys og Rocket League dukket opp med belønninger for alle tre spillene og utfordringer i Fall Gutter.

Dessverre hadde spillets åpning til Free-to-Play effekten av å skape betydelig etterspørsel på serverne, spesielt ettersom spillet ble portert til nyere konsoller som Nintendo Switch. Av disse grunnene har spillere hatt betydelige tilkoblingsproblemer de siste dagene. Til tross for alt, fortsetter Fall Guys å øke antall spillere og utvikle samarbeid, som Fortnite for å tilby nytt innhold med Pusheen kosmetikk kommer snart til Fall Guys!

Hvordan få Halo Skin in Fall Gutter?

Etter ankomsten av den nye spillmodusen i Fall Guys: Spartansk prøve- og Halo-skinndet er søte katter tur pushheen for å bli med i samlingen av kosmetikk i spillet. To eksklusive skins vil være tilgjengelige i butikken i spillet fra 14. juli til 18. juli 2022!

  • Pusheen: 800 utstedere
  • Super Pusheen-Unicorn: 800 Emissous

Som du kanskje har lest, vil begge skallene være tilgjengelige i Fall Guys-butikken i en begrenset periode! Hvis du synes de er søte og absolutt vil kjøpe dem, ikke vent!

Også en tegneserie ble født fra dette samarbeidet mellom Fall Guys og Pusheen.

Vi sees 14.–18. juli 2022 i Fall Guys in-game-butikk, og se opp for søte katteinvasjoner i spillet. Vi håper du ikke er allergisk fordi du burde se mange av dem.

READ  Metamaterialer, en lang vei til industrialisering

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *