Skipsadvokat tar roret i det norske advokatfirmaet SANDS

Oddbjørn Slinning

Til

Sjøfartsdirektøren


04-12-2021 08:10:54

Oddbjørn Slinning, som har vært partner i firmaets skipsfart, energi og offshore-praksis siden 2017, er utnevnt til administrerende partner for det ledende norske kommersielle advokatfirmaet SANDS.

Slinning sa: “Jeg ser frem til å bygge videre på arbeidet som er gjort de siste fem årene. Selskapet har blitt en av de raskest voksende metodene i Norge, en refleksjon av veksten og diversifiseringen av norsk økonomi og de nye mulighetene som har vist seg.

“De siste ti årene har vi sett Norge bli et stadig mer attraktivt reisemål for innkommende kapital og fusjoner og oppkjøp. Skipsfart og olje og gass har vært en kritisk del av dette, og vi tror dette arbeidet vil vokse til å omfavne fornybar energi som mer energi. Business Diversity Biotechnology, FoU, fornybar energi og eierskap har også tiltrukket stor interesse fra utenlandske investorer.

“Vi har nå en god plattform for videreutvikling av firmaet. Målet vårt er at SANDS skal være det foretrukne kommersielle advokatfirmaet i Norge, for internasjonale henvisninger, og som den valgte arbeidsgiveren for de beste menneskene: advokater, forretningsstøtte og administrasjon. . Jeg har klare ambisjoner for selskapets fremtid, og jeg håper å sette mitt eget preg på veien videre. “

SANDS har kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Ålesund, Tromsø og Tønsberg.

Produktene og tjenestene som er beskrevet her i denne pressemeldingen, er ikke godkjent av The Maritime Executive.

READ  Bærekraftig hus: 8 bærekraftige og miljøvennlige hjem

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *