Skiskyting: Belgiske Cesar Beauvais slår seg ned i Norge for sommertrening | Nordic Mac | #1 Skiskyting

Skiskyting: «Det er en god idé å endre vinden, laget og treningsmetoden», vurderer César Beauvais

Denne sommeren, den fransk-belgiske skiskytteren César Beauvais22 år om en måned, overføringer. Vant til å forberede seg til vinteren i Frankrike ved å følge Vogesene osv Florent-ClaudeTrenerens treningsprogrammer fra den belgiske føderasjonenHan har Han bestemte seg for å endre lufta ved å reise til LillehammerI Norge.

«På slutten av forrige sesong tenkte jeg mye fordi, til tross for at jeg oppnådde mål som OL-kvalifisering, var vinteren veldig vanskelig mentalt og fysisk,» forklarer han. Nordisk magasin. Resultatene ble ikke som forventet. Så jeg jobbet mye med meg selv fra slutten av mars til begynnelsen av april for å tenke på treningen min og hva jeg trengte å endre for å endre tilnærmingen min. »

Lotte Lie (BEL), César Beauvais (BEL) – Manzoni/NordicFocus

derved, Ideen om å reise til det store nordiske landet Norge kom til ham.. Hans refleksjon ble hjulpet av diskusjoner med Monkfish lyver, Et medlem av laget hans, som er av norsk avstamning Team Maxim, César Beauvais har bestemt seg for å hoppe. «Jeg tenkte det ville være en god idé å endre vinden, laget og treningssystemet», sier mannen som lærte sitt fag på Mont-Blanc-laget.

Han ble med på et prestisjefylt norsk lag

Så det rangerer Team MaximDet er et av de to beste skiskytterlagene i kongeriket César Beauvais vil forberede seg til slutten av oktober. «Det er definitivt nyttig for meg, og ikke bare fra et sportslig synspunkt, mener fyren nå Howard Kutubo Bogatweed, En ung pensjonist, som trener. Det var en flott opplevelse selv om jeg var langt unna familien min og kjæresten min. »

READ  Alle ører i Norge på havvindguider - reNyheter

César Beauvais, Skiskyting, Langrenn, Nordisk kombinert, Skihopping, Spesialhopp, NordicMag, Nordic Mag, Nordic Mag Skiskyting, Skiskyting 2022, Nordic Ski, Skiskyting Magazine
César Beauvais (BEL) – Boris Molinier

Denne nye utfordringen høres også ut En endring av intensjoner for César BeauvaisVed fødsel belgisk mor.

«Nye målsettinger når det gjelder produksjon fordi det i det norske programmet er mange mer intensive økter enn i Frankrike, påpeker han. Når det gjelder konkurransene var det vanskelig i verdenscupen i fjor. I de tre første ukene har jeg var på mitt beste, ellers var det individuelt komplisert… og jeg kunne ikke komme tilbake til en god posisjon.I avtale med forbundet har jeg bestemt meg for å gå tilbake til IBU Cup i begynnelsen av neste sesong, løp med folk på mitt nivå, gjør gode plasseringer og deltar i alle løp. Jeg stenger ikke døren til verdenscupen, men ikke før Le Grand-Bornand! »

Artikkelen fortsetter under annonsen
César Beauvais, Skiskyting, Langrenn, Nordisk kombinert, Skihopping, Spesialhopp, NordicMag, Nordic Mag, Nordic Mag Skiskyting, Skiskyting 2022, Nordic Ski, Skiskyting Magazine
César Beauvais (BEL) – Manzoni/NordicFocus

Og For å stille ultimatum : «Jeg ga meg selv to år på å komme tilbake til et høyt nivå og få gode resultater i verdenscupen fordi jeg ikke er interessert i å spille ekstrakamper som forrige sesong. »

neste måned, César Beauvais kan delta Ruhpolding sommer-verdensmesterskap (Tyskland)Se, i virkeligheten, Hvis den norske metoden begynner å lønne seg.


Les mer


De siste fem meldingene

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *