Skiskyting: Norge drar 4. november til det franske laget Nordic Mac | Nr. 1 Skiskyting

Skiskyting: Norskkurs for blues tidlig i november

Tilbud siste helg Tre (Doubs) Fransk sommermesterskap, franske lagskiskyttere Kommer tilbake i forberedelse til siste tid av ferien torsdag 4. november. Det vil være i retningen Sjusjøen, I Norge, i ti dager.

“Før det skal vi til Dignesbreen i noen dager for å få noen merker på ski,” forklarte han. Nordisk magasin Quentin Fillon-Mailet, Tilstede på La Grande Motte i begynnelsen av uken Fabian Claude Og Antons Quiconat. “I Norge skal vi foredle produktet vårt, men også forbedre skiutstyret og teknologien,” la han til.

Quentin Fillon Maillet (FRA) – Manzoni / NordicFocus

På slutten av praksisperioden vil de blå delta SjusjøenOppstart i Norge 13. og 14. november. Mulighet for franskmennene To uker før verdenscupstart, Fra Ta kontakt med den internasjonale konflikten Inkludert en i denne konkurransen Sprint Og en Massestart.

«Fram til praksisperioden legger jeg telefonen for å nyte huset og datteren min», hvisket han til sin side. Anas Chevalier, Beste vinner i det franske mesterskapet. Emilian Jacqueline på sin side er for tiden en av seg selv Skytetrening i Astadalen (Italia) med Patrick Favreau.


De siste fem meldingene

Artikkelen fortsetter under Annonsering

READ  Johak om Sorinas sjokk: - Jeg er veldig overrasket

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *