Skoda avslører den restylede Karoq

Prototypene som nylig overrasket på europeiske veier har ikke etterlatt noen tvil: Karoq Restylingen vil kun være en fortsettelse av den eksisterende modellen, med små oppdateringer. Avdukingen av den restylede Karoq i dag bekrefter våre forventninger.

Estetisk sett kan heldigvis «ansiktsløftningen» sees og er ikke helt usynlig. Et sett med små utviklinger gjør det mulig å oppfatte passasjen til pinnen, med en redesignet frontstøtfanger i den nedre delen, som integrerer sideluftinntakene.

Frontlyktene, som fortsatt er i to deler, er koniske og gir et nytt utseende til Karoq, som drar nytte av spesifikke 19-tommers «Aero»-felger med plastbeslag for forbedret luftstrøm. Bak er endringene mer diskré med full LED-lykter og girgitter plassert under bakluken. Alle disse aerodynamiske tilleggene aktivert (skjold, felger, reflekser) Skoda Karoq forbedrer luftinntrengningen og resulterer samtidig i CO2-homogenitetstest.

Skoda avslører den restylede Karoq

Innvendig må du være ekspert på skjemaet for å finne de syv feilene. Berøringsskjermen (opptil 9,2 tommer) er fortsatt innebygd i dashbordet, i motsetning til de nyeste versjonene (Octavia, Enyaq). 10,25-tommers digitale enheter er standard Ambition-modeller.

Skoda avslører den restylede Karoq

Tresoners klimaanlegg styres via fysiske knapper, og omgivelsesbelysningen strekker seg nå til baksetene. Nyheten kommer fra muligheten til å bestille setene fra økologiske og bærekraftige materialer, men for resten er det nesten det samme.

Ingen endring på motorsiden

Skoda avslører den restylede Karoq

Skoda drar ikke nytte av denne redesignen for å føre Karoq inn i plug-in-hybriders æra. Utvalget er bredt og inkluderer følgende motorer:

  • 1.0 TSI 110 kanal (BV6)
  • 1,5 TSI 150 kanaler (BV6 eller BA7)
  • 2.0 TSI 190 (BA7 og 4×4 håndheves, bare når Sportline er avsluttet)
  • 2.0 TDI EVO 116 (BV6 eller BA7)
  • 2.0 TDI EVO 150 (BV6 eller BA7 4×4)
READ  Elon Musk finner X.AI, en oppstart av kunstig intelligens | Teknikk

Tilsynelatende har ingenting endret seg, men Skoda har revidert forurensningskontrollen på dieselmotorer og injektorer (økt trykk) på bensin for å forbedre balansen for CO2- og NOx-utslipp. Sylindrene på 1,5 TSI ble også regenerert.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *