Skogbranner i Gironde: Mathieu Valbuena blir revet av tapet av leiren sin

Mer enn 13.000 hektar er allerede brent

En uke i Gironde. En person ble pågrepet mistenkt.

I nærheten av Dune du Pilat ble skogen Teste-de-Buch ødelagt av flammer. Mange landsbyer ble evakuert. Det samme gjelder Arcachon Zoo, som fortsatt ønsker å beskytte dyrene sine mot de ukontrollerte brannene.

Det er flere campingplasser i dette turistområdet i Arcachon-bassenget, spesielt de som ble ødelagt av flammene til Mathieu Valpuna, medeier av Paila-Camping. De tre andre leirene ble ødelagt i løpet av få timer.

Nyheten er ødeleggende for midtbanespilleren, som for tiden spiller for Olympiakos i Hellas. «Dette er forferdelige bilder, det er veldig trist å se disse hektarene og hektarene med skog gå opp i røyk.Han sier på BFM TV, Det er vanskelig å stoppe brannen til La Teste og Landras under disse forholdene, men det viktigste er at alle er trygge.»

Den franske fotballspilleren, som har hatt ansvaret for virksomheten siden 2003, ønsket å støtte brannmennene som kjemper en tøff kamp. «De risikerer livet i møte med en brann som stadig øker, og jeg ønsket å takke dem fra bunnen av mitt hjerte og fortelle dem at vi står bak dem.»

Mandag 18. juli evakuerte myndighetene lokalbefolkningen, og nærmere 15.000 mennesker tok ly.

READ  De dekker hus og veier: Millioner av gresshopper invaderer en liten by i Amerika

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *