Skottland beseiret Holland, Norge

Uten hofteskadde Erling Holland tapte Norge i Spania (0-3, 25. mars) før de ble testet i Georgia (1-1, 28. mars) for de to første kampene i kvalifiseringen til EM 2024.

Denne lørdag ettermiddagen var de splitter ferske europamesterne på Ullevaal Stadion i Oslo med Manchester City, og det var han som ga landet sitt kampen på timen da Norge ikke burde ha gått på akkord med sjansene sine. , etter den første perioden uten mye glede. Alexander Zorloths innlegg ble godt konvertert av Martin Odegaard, som var ute av balanse i området av Ryan Porteous, og han lurte Angus Gunn på sin høyre side, og skjøt et pent venstrebeint skudd på bakkenivå (61.).

Holland henvendte seg til Mbappé

Holland var allerede ikke langt unna fra å slippe inn en straffe fire minutter tidligere, og etter fem kamper med City uten mål fant han nettet for 54. gang denne sesongen på 56 kamper, og passerte Kylian Mbappe (53 mål på 55 kamper). Konkurranser for klubb og uttak). Det var hans 22. mål på 24 landskamper, og ingen siden Italias Gigi Riva i 1970 har gjort det bedre på sine første 24 landskamper.

Etter avvisningen scoret laget til Steve Clarke to mål i rask rekkefølge i det 79. minutt, med Lyndon Dykes (87.) og Kenny McLean (89.) som spilte hele et norsk forsvar. I denne gruppe A-kategorien, mot Kypros (3-0, 25. mars), Spania (2-0, 28) og Norge, er derfor Skottlands Tykes, som har vunnet sine tre første kvalifiseringskamper. Holland fikk en dårlig start.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *