Skottland bør ikke følge eksemplet med Norge og bli med i noen union

Fortell meg om enhver union i historien som har overlevd, vært vellykket og stått tidens teste – og enda viktigere, de involverte landene blir behandlet likt, rettferdig og demokratisk. Det ville være enkelt å navngi de som falt av en eller annen grunn, for eksempel Sovjetunionen, den tidligere jugoslaviske unionen (nå seks lykkelige uavhengige stater) og den tsjekkoslovakiske unionen (nå to lykkelige uavhengige stater i Tsjekkia). Og Slovakia), Østerrike og Ungarn og dets imperium (nå fritt og lykkelig), og Union of India er nå delt inn i Pakistan, India og Bangladesh.

I 1905 gjenvunnet Norge sin uavhengighet fra Sverige. Heldig Norge pløyer nå oljeformuen i lommene på folket, men uten uavhengighet ville Sverige hatt oljeinntekter for Norges nordiske union og direkte ved bredden av den svenske hovedstaden Stockholm. Norge er veldig sjalu på sin suverenitet og handler uten å bli med i noen union, men det inkluderer også EU.

Les mer: EU anklager Boris Johnson for brudd på internasjonal lov

Mange i SNP mener de bør følge Norges eksempel. Jeg er en av dem, særlig nå som EU er i ferd med å bygge en hær. Gud forby at mine barnebarn eller oldebarn blir kalt til den hæren fordi din generasjon har sluttet seg til EU uten å tenke på de mange feil og alvorlige implikasjoner av å overgi en del av din hardt vant suverenitet.

Nå har de to store nasjonene allerede kollidert på Krim Svartehavhalvøya. President Putin er så opptatt av å knytte den til Russland at han bruker en stor rubel for å bygge en bro fra russisk side for å ta over halvøya. Dette er ikke en øy, men den eneste grunnen til broen er at dens nåværende veier kommer inn fra ukrainsk side.

READ  Den beste musikken i verden har blitt bevart i 1000 år på "Doomsday Vault" i Norge

Denne kontroversen må lokaliseres i Svartehavsregionen. EU bør holde seg borte fra denne kontroversen, ellers ser vi en konflikt eskalere til en krig.

Les mer: Hvordan Sturgeon-Salmond Saga påvirket EUs mening om Scarland

Jeg vil ikke være en del av noen union med en militær agenda. Jeg ønsker ikke å overlate kontrollen over det nylig uavhengige Skottland til noen utenlandsk makt eller gjeng med utenlandske makter, slik de gjør i Westminster, kan være mer enn oss.

Jeg vil stemme på SNP fordi de er de eneste som kan gi frihet, men frihet er en ettertraktet og verdifull eiendel, og når vi får det, bør vi være som Norge, holde på det og beskytte det med misunnelse. Dette vil tillate oss å gjøre forretninger og få venner med alle vi velger, spesielt innenfor Commonwealth, en organisasjon som er veldig åpen og gjennomsiktig, ikke har noen politisk agenda og ikke involverer medlemmene i fjerne konflikter, som kan og kan skje fra fra tid til annen. Så siden de ikke har noe med virksomheten vår å gjøre, la oss sette dem godt til side og holde oss borte.

Frihet tillater oss å holde oss borte fra fjerne kamper, mens å bli med i enhver koalisjon eller fagforening er nødt til å hjelpe din nye allianse med enhver politikk eller kontrovers som måtte være på dagsorden.

Jeg vil at Skottland skal være som Norge: Fra vårt sete i FN tilbyr jeg en gratis, uavhengig, velstående og verdifull inngang til verdensfred og velstand. Det setet i FN venter på den skotske representanten, og jeg håper han vil bli ønsket velkommen med åpne armer og stående.

READ  Ny hybridløype for Juho Knutilla og Evind Jacobsen på Blockdinton Hill

Gud hastighet dagen.

Ian Ramsay
Greenock

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *