Slik sender du Gmail-e-poster til en annen adresse

Gmail-meldinger kan sendes automatisk til en annen konto. Brukere kan velge å sende alle nye meldinger eller bare visse typer meldinger til en annen e-postadresse. Dette til enhver annen e-postadresse, til og med hans profesjonelle adresse.

Gå til Gmail-innstillingene og velg «POP / IMAP-deling».

Først, i nettleseren, klikk på tannhjulikonet i Gmail, velg «Innstillinger»-menyen og velg «Vis alle innstillinger». Trinn 2: Klikk på «POP / IMAP-deling»-fanen og velg delingsadressen.

Angi en e-postadresse for bekreftelse

Brukeren må da spesifisere hvilken e-postadresse de skal sende meldingene sine til. På neste skjermbilde kan du sjekke at han ikke har skrevet en skrivefeil i adressen din og deretter klikke «Fortsett».

Sjekk fremgangsmåten med koden

Google tar seg av å sende en bekreftelses-e-post til den angitte adressen. Brukeren må klikke på lenken og klikke på «Bekreft».

Et annet alternativ er å kopiere koden som er nevnt i e-posten, lim den inn i en spesiell boks i «POP / IMAP Transfer»-fanen og velg «Bekreft».

Bekreftelseskoden er et sikkerhetstrinn. Dette lar deg verifisere at brukeren har oppgitt feil adresse og unngå å overføre meldinger til en e-postadresse som er ukjent for eieren.

_
Følg Keiko Facebook, Web lys Og instagram Så du går ikke glipp av nyheter, prøver og tips.

READ  Russisk datavitenskapsmann arrestert i Italia for cyberkriminalitet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *