Slik ser en Apple-bil ut, ifølge AI

En ekte arlesianer, den elektriske og/eller autonome bilen Apple har jobbet med i årevis har ført til mye spekulasjoner.

Hva om ingen vet sikkert» Apple bil «, har noen forsøkt å lage fantasifulle gjengivelser basert på en minimalistisk estetikk som er spesifikk for Apple-merket. John MaurielloEn industridesigner som underviser ved California College of the Arts i California har en god idé: Be en kunstig intelligens om å forestille seg en Apple-bil.

For å gjøre dette brukte han Doll-E 2, en AI som er i stand til å lage realistiske bilder og kunstverk fra naturlig språkbeskrivelse. John Mauriello ba ham jobbe med et sportsbildesign med en estetisk referanse til MacBook og Magic Mouse. Han avgrenset påstanden sin ved å be DALL-E 2 hente inspirasjon fra arbeidet til Jony Ive, Apples tidligere designsjef, som jobbet med merkevarens største kommersielle suksesser siden iPhone.

Apple-bil drevet av AI DALL-E 2 Inspirert av MacBook. © John Mauriello

AI viser en begrenset «fantasi».

Tolkningen gitt av kunstig intelligens svarte perfekt på kravet om en kjærlig raffinert stil eple. Bilen laget av DALL-E 2 viser enkle linjer, med den metalliske grå malingen som er typisk for MacBooks. Man kan bli overrasket over en viss konservatisme til AI, som man kan forvente et mer ubegrenset program fra. FaktiskApple bil Det DALL-E 2 serverer oss er absolutt attraktivt og futuristisk, men det har en atmosfære av deja-vu. Dette er åpenbart på grunn av respekten for forutsetningene pålagt av John Mauriello, som beviser at kanten av utviklingen av denne kunstige intelligensen ikke kan være for vanlig.

READ  Kick Beach Ball & Giant Beach Ball i Fortnite Quiet Summer Challenge - Breakflip

© John Mauriello

I mer enn seks år har iPhone-produsenten fått æren for ønsket om å introdusere en elbil med mer eller mindre avanserte autonome funksjoner. Kjøretøyet vil være uten pedaler og ratt og vil ikke være en privat bil, men vil bli levert av en delt transporttjeneste.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *