Slik sikkerhetskopierer du iPhone til ekstern harddisk i Windows 10/11

Sponset

Hvilken metode foretrekker du å sikkerhetskopiere iPhone: iCloud, datamaskinen eller en ekstern harddisk? iCloud er en fin måte å sikkerhetskopiere en iPhone på, men den tilbyr bare 5 GB gratis lagringsplass, noe som kanskje ikke er nok for noen brukere. Så, sikkerhetskopiering av iPhone til en datamaskin med hundrevis av GB intern harddisklagring er noen ganger det beste alternativet.

Dette gjør imidlertid administrering av iPhone-sikkerhetskopier mindre praktisk. Dessuten, hvis datamaskinen krasjer uventet, vil iPhone-sikkerhetskopiene dine gå tapt. Så sikkerhetskopiering av iPhone til en ekstern harddisk er et annet flott alternativ. Dette kan enkelt gjøres på en Windows-PC. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du sikkerhetskopierer iPhone til ekstern harddisk på Windows 10 eller Windows 11 PC.

Metode 1: Sikkerhetskopier iPhone til ekstern harddisk med iTunes

Hvis du bruker en Windows 10/11-datamaskin, er iTunes utvilsomt den vanligste måten å sikkerhetskopiere iPhone til en ekstern harddisk. Det du trenger å gjøre er først å sikkerhetskopiere iPhone til datamaskinen din ved hjelp av iTunes, deretter finne sikkerhetskopifilen og kopiere den til en ekstern harddisk.

Trinn 1: Sikkerhetskopier iPhone til datamaskinen.

Koble iPhone og ekstern harddisk til datamaskinen via en USB-kabel. Når din iPhone er tilkoblet, trykker du på Stol på skjermen når du blir bedt om det.

Åpne iTunes, den vil automatisk oppdage din iPhone, så må du klikke på det lille iPhone-ikonet i øvre venstre hjørne for å se iPhone-informasjonen din.

Velg «Denne PCen» under «Sikkerhetskopier automatisk» og klikk på «Sikkerhetskopier nå»-knappen under «Sikkerhetskopier og gjenopprett manuelt». iTunes vil begynne å sikkerhetskopiere iPhone til datamaskinen. Hvis iPhone-en din er oppdatert til iOS 16 eller nyere, vil den be deg om å angi passordet ditt for å starte sikkerhetskopieringen. Så vær oppmerksom på linjen på iPhone etter å ha klikket Sikkerhetskopier nå i iTunes.

Vent til sikkerhetskopieringen er fullført, det kan ta noen minutter. Du vil se sikkerhetskopieringsfremdriften øverst i iTunes-vinduet.

Trinn 2: Kopier iPhone-sikkerhetskopien til en ekstern harddisk.

Gå til den eksterne harddisken din og lag en ny mappe på den og navngi den noe du enkelt kan identifisere, som iPhone Backup.

å kopiere %appdata%\Apple Computer\MobileSync\Backup Lim den inn i filutforskerens adresselinje. Dette tar deg direkte til standardmappen der iTunes lagrer iPhone-sikkerhetskopiene dine.

Velg den siste sikkerhetskopieringsmappen i kolonnen Dato endret, kopier den og lim den inn i iPhone-sikkerhetskopi-mappen du opprettet på den eksterne harddisken.

Ovenfor er hele prosessen for å sikkerhetskopiere iPhone til ekstern harddisk ved hjelp av iTunes på Windows 10/11. Nå som du har den nyeste iPhone-sikkerhetskopien på den eksterne harddisken, kan du slette iPhone-sikkerhetskopien fra datamaskinens operativsystem for å frigjøre plass.

Metode 2: Sikkerhetskopier iPhone til ekstern harddisk med iSumsoft BackupTo

iSumsoft BackupTo Et enkelt og kraftig iPhone-sikkerhetskopieringsverktøy for Windows-PC som lar deg sikkerhetskopiere iPhone direkte til en ekstern harddisk uten å bruke iTunes. Verktøyet lar deg:

  • Sikkerhetskopier iPhone til datamaskin uten å bruke iTunes.
  • Velg å sikkerhetskopiere hele iPhone eller bare spesifikke data.
  • Velg banen for å lagre iPhone-sikkerhetskopien.
  • Krypter iPhone-sikkerhetskopien din med et passord.
  • Gjenopprett sikkerhetskopien på din iPhone eller en annen iPhone.
  • Overfør data mellom to iPhones direkte uten sikkerhetskopiering.

Trinn 1: Last ned og installer iSumsoft BackupTo på din Windows 10/11. Sørg for at du har iTunes installert på Windows, men du trenger ikke.

Trinn 2: Koble iPhone og ekstern harddisk til datamaskinen din via USB-kabel. Når din iPhone er tilkoblet, trykker du på Stol på skjermen når du blir bedt om det.

Trinn 3: Åpne iSumsoft BackupTo, den vil automatisk oppdage din iPhone og vise informasjonen. Deretter må du velge alternativet Lagre til venstre og klikke Neste for å fortsette.

Trinn 4: Velg om du vil ha en fullstendig sikkerhetskopi eller en klassifisert sikkerhetskopi. Hvis du velger Full Backup, vil alle data på din iPhone bli sikkerhetskopiert. Hvis du velger en kategorisk sikkerhetskopi, må du manuelt bekrefte dataene du ønsker å sikkerhetskopiere. Deretter klikker du på Velg-knappen og velger din eksterne harddisk som sikkerhetskopi. Til slutt, klikk på Start-knappen og programvaren vil umiddelbart begynne å sikkerhetskopiere iPhone til en ekstern harddisk uten å bruke iTunes.

Trinn 5: Vent i noen minutter til du får meldingen om suksess for sikkerhetskopiering på programvaresiden, så kan du få tilgang til den eksterne harddisken for å se iPhone-sikkerhetskopien.

Kan jeg sikkerhetskopiere iPhone til ekstern harddisk uten datamaskin?

Hva om du ikke har eller ikke vil bruke en datamaskin? Kan du sikkerhetskopiere iPhone til en ekstern harddisk uten en datamaskin? Ja det kan du. Alt du trenger er en USB-C-kontakt eller Apples Lightning til USB 3-kameraadapter.

1. Det første du må gjøre er å koble adapteren til iPhones Lightning-port, og deretter koble den eksterne harddisken til adapterens USB-port.

2. Gå til iPhone, velg bildene, videoene eller andre dokumentene du vil sikkerhetskopiere til den eksterne harddisken, og trykk deretter på Del-ikonet i nedre venstre hjørne.

3. Velg din eksterne harddisk og trykk Lagre og filene dine vil bli kopiert til den eksterne harddisken.

Sammendrag:

Sikkerhetskopiering av iPhone til en ekstern harddisk er noen ganger det beste valget fordi det ikke tar opp lagringsplass på datamaskinen og gjør sikkerhetskopiering av iPhone tryggere og mer kompakt. Hvis du vil sikkerhetskopiere iPhone til en ekstern harddisk, kan du gjøre det på en datamaskin ved hjelp av iTunes eller iSumsoft BackupTo. Hvis du vil sikkerhetskopiere iPhone til en ekstern harddisk uten å bruke en datamaskin, trenger du en USB-C-kontakt eller en Lightning til USB 3-kameraadapter.

READ  Rock gjennom sommeren med Samsungs Sound Tower-tilkoblede høyttalere

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *