Slough Homes-plan godkjent for TREDJE gang etter at rådstvisten avsluttes

PLANER om å bygge 24 boliger i Wexham Lea er godkjent for tredje gang etter en lang tvist mellom Slough rådhus og Wexham Court Parish Council.

Rådmenn i planutvalget godkjente enstemmig planene for tredje gang onsdag 26. mai, etter en lang kamp mellom rådene.

Planene inkluderer 10 to-sengs hus og 14 tre-roms hus med hager og garasjer som skal bygges på land nord for Norway Drive i Wexham Lea.

Forslaget, som ble levert av Slough Urban Renewal, et felles partnerskap mellom byen og Morgan Sindall Investments, ble opprinnelig godkjent i 2018.

LES MER: Holyport: Planer presentert for å konvertere kontorer til nesten 30 nye leiligheter

Wexham Court menighetsråd, som er leietaker av landet, forsøkte imidlertid å si opp leiekontrakten da den ble kontrollert av de uavhengige for å opprettholde sin åpenbare forpliktelse til å beskytte det åpne arealet.

Det daværende Labour-kontrollerte soknet signerte en avtale med rådet i 2016 om å overlevere dette £ 370.000 land i land der det er foreslått å bygge de 24 husene.

Skjema for området der de 24 husene skal bygges.

I fjor dreide det seg en kamp i overrettsretten, men på møtet ble det hørt at denne uenigheten ble løst utenfor rettssalen, og menigheten vil undertegne en seksjon 106 avtale om å overlate landet.

Soknerådet har frem til slutten av september til å undertegne den endelige avtalen, som inkluderer åpne forbedringer med de nye boligene.

LES MER: Maliks restaurant, Cookham, bøtelegges £ 85 000 for alvorlige brannsikkerhetsbrudd

Rådmann Pavitar K. Mann (Labour: Britwell og Northborough), Senior Planning Fellow, sa: ”Helt ærlig synes jeg det er synd at menighetsrådets handlinger har søkt å hindre og forsinke tilrettelegging av sårt tiltrengt familieboliger og å implementere en forhåndsgodkjent ordning, ikke av noen legitim grunn og absolutt ikke av noen planmessig grunn.

READ  27.05.2021 | Kunngjøringer | Ocean City MD News

“Jeg ønsker denne planen og ønsker ikke flere forsinkelser i implementeringen, og jeg ser frem til å se disse husene bli bygget.

“Kanskje 18 måneder senere enn de burde ha startet på grunn av disse handlingene, men det er bedre sent enn aldri.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *